28 / 08 / 2024

izmir Aziziye Mülkiyeliler Parkı

izmir Aziziye Mülkiyeliler Parkı

Daha yeşil bir kent hedefiyle ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir yenileme çalışması başlatan Konak Belediyesi Tepecik’teki Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nda yürüttüğü düzenlemelerin ikinci etabına da başladı.

İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek? Kıyı kentleri için ürküten uyarı! Uzmanlar tarih verdi, ilçe ilçe açıkladı!

İzmir ve Karadeniz sahillerinde deniz taşması ile yaşanan felaketin ardından 'İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek?' sorusu gündeme geldi. İşte uzman isimlerin konuya ilişkin açıklamaları ve hazırlanan raporlar...

İzmir Gümüldür için imar planları onaylandı!

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

İzmir'de müteahhit operasyonu!

İzmir'de saat 14.58'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu arada deprem sonrasında flaş gelişme yaşandı. İzmir'deki depremde yıkılan binaların müteahhit ve fenni mesullerin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u gözaltına alındı.

İzmir'deki mülteciler için kira destek dayanışması başlatıldı!

Koronavirüs salgını herkesin sağlığını tehdit ederken bir yandan da ekonomik krizin getirdiği yük gün geçtikçe artıyor. Bu süreçte mültecilerin kiralarını ödeyememe durumları da arttı. İzmir Konak Kent Konseyi Mülteci Meclisi, mülteciler için kira destek kampanyası başlattı...

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 başvuru şartları neler? İşte Erzurum Aziziye Gezköy 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projenin kura çekilişi 15 Aralık'ta yapılacak.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

İzmir Aziziye Semt Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Semt Merkezi'nin yıl sonuna kadar tamamlayacak.

İzmir Nazım İmar Planı dışında kalan alanlar hangi sektörde gelişecek?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Nazım İmar Planı'na göre şehir merkezi dışında kalan bölgelerin hangi sektörlerde gelişeceği belirlendi.

izmir Aziziye Mülkiyeliler Parkı Haberi

izmir Aziziye Mülkiyeliler Parkı


Daha yeşil bir kent hedefiyle ilçe genelindeki parklarda kapsamlı bir yenileme çalışması başlatan Konak Belediyesi Tepecik’teki Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nda yürüttüğü düzenlemelerin ikinci etabına da başladı. Toplamda 14 bin 500 metrekarelik büyük bir alana sahip olan parkın ilk etap çalışmaları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kez ikinci etap çalışmalarına geçti. Bin 180 metrekare alanı daha yenilemeye başlayan ekipler hummalı bir çalışma yürütüyor. Parktaki çalışmaların bitmesiyle bölgenin de çehresi değişecek.  


BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Aziziye Mülkiyeliler Parkı’nın ilk etabında Kapılar Semti tarafındaki giriş bölümünü yeni baştan düzenleyen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yıllardır değişmeyen taş döşemeleri tümüyle yenilerken, giriş ve çıkış yollarını kullanıma daha uygun hale getirdi. Eskiyen aydınlatma sistemleri de tamamen elden geçirilerek parkın...