04 / 05 / 2024

izmir baraj havzası imar planı

izmir baraj havzası imar planı

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Aytun Çıray, Karşıyaka ve Balçova ilçelerinde kişiye özel parsel düzenlemeleri yapıldığını belirterek, "Baraj havzasına imar izni demek, İzmirliler'e biyolojik savaş açmak demektir." dedi..

Kanal İstanbul güzergahındaki konut ihaleleri iptal edildi!

Sazlıbosna Baraj havzasında Kanal İstanbul manzaralı “tarla” niteliğinde olan henüz tapusu bile çıkmayan arazilerde inşa edilecek projelerin üç, dört ve altıncı etapları için yapılacak ihalelerin, kurum tarafından farklı nedenlerle iptal edildiği belirlendi. 

Kanal İstanbul için yeni ihale!

TOKİ, Kanal İstanbul projesi dahilinde yeni bir ihaleye hazırlanıyor. Kurum, Sazlıdere Baraj Havzası’ndaki tarım arazileri için ihale düzenleyecek.

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri mecliste!

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul projesiyle içme suyu havzası imara açıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un 10 köyü kapsayan 3. etap planlarına göre, barajın çevresindeki içme suyu havzası imara açıldı.

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı ihalesi 11 Haziran'da!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 11 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir'de baraj havzasındaki iki mahalle taşınıyor!

İzmir'de yapımı devam eden Rahmanlar Barajı havzasında kalan iki mahalle taşınıyor. 

Ödemiş'te baraj havzasındaki iki mahalle taşınıyor!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Derebebekler Mahallesi'nin bir kısmı ile Dereuzunyer Mahallesi'nin tamamı, yapımı süren Rahmanlar Barajı havzasında kaldığı için kamulaştırıldı. 

Ömerli Barajı Havzası'na sanayi tesisi yapılacak!

İstanbul Ataşehir’de Ömerli Barajı havzası koruma alanı içerisinde yer alan 17 dönümlük arazinin imar planı değişti. Yeni plana göre, alana İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği’ne aykırı olarak sanayi tesisi yapılacak.

İzmir Çamlı Barajı'nın yapımıyla ilgili 8 soru!

Devlet Su İşlerinin İzmir Çamlı Barajı yapımı konusundaki karar değişikliği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa Yiğitler Barajı için acele kamulaştırma yapılacak!

İzmir-Kemalpaşa Yiğitler Barajı işinin yapımı amacıyla bazı alanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.. 

İzmir Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı!

İzmir Kemalpaşa'da yapılması planlanan Yiğitler Barajı için temel atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

izmir baraj havzası imar planı Haberi

izmir baraj havzası imar planı

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Aytun Çıray, Karşıyaka ve Balçova ilçelerinde kişiye özel parsel düzenlemeleri yapıldığını belirterek, "Baraj havzasına imar izni demek, İzmirliler'e biyolojik savaş açmak demektir. Danıştay bu günaha ortak olmamalıdır" dedi. AK Particilerin, düştükleri yerden bile rantla kalktığını öne süren Çıray, "AK Parti adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu, görev yapmaya ve bizimle birlikte İzmir'in su havzalarını korumaya davet ediyorum" dedi. 


Habertürk...