02 / 05 / 2024

İzmir barajlarının ne kadarı dolu

İzmir barajlarının ne kadarı dolu

İzmir'de son haftalarda yağan yağmurlar barajları doldurdu. Son yağışlarla birlikte Şubat ayında barajlardaki su seviyesi İzmir'de yüzde 75.6 seviyesine ulaştı.

İzmir barajları yağışlardan nasibini almadı!

Son 50 yılın en soğuk kışını yaşayan İzmir'in barajları yağışlara rağmen dolmadı. İçme suyu ve sulama ihtiyaçlarının karşılandığı barajların ortalama doluluk oranı yüzde 39 olarak belirlendi.

Barajların son durumu nedir? Barajlarda aktif doluluk oranı ne demek? İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde kaç?

Baraj doluluk oranı artan sıcaklıklardan dolayı merakla araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 barajların son durumu nedir? İşte detaylar!

İstanbul barajlarının ne kadarı dolu?

İSKİ verilerinden derlenen bilgilere göre barajlardaki mevcut su hacmi 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle yüzde 86.68 olarak ölçüldü. İstanbul barajlarının ne kadarı dolu? İşte baraj doluluk oranları 22 Şubat 2016...

Tek Tuşla Menderes Projesi, İzmir'i çağın bir adım önüne taşıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hazırladıkları Tek Tuşla Menderes Projesi'nin ilçeyi çağın bir adım önüne geçirdiğini söyledi.

Barajların doluluk oranları 14 Ağustos 2015!

İSKİ verilerinden derlenen bilgiye göre barajlardaki mevcut su hacmi 14 Ağustos 2015 tarihi itibariyle yüzde 73.87 olarak ölçüldü. İşte barajların doluluk oranları 14 Ağustos 2015...

İstanbul barajlarının doluluk oranı 6 Ağustos 2015!

İSKİ verilerinden derlenen bilgiye göre barajlardaki mevcut su hacmi 6 Ağustos 2015 tarihi itibariyle yüzde 76.32 olarak ölçüldü. İşte İstanbul barajlarının doluluk oranı 6 Ağustos 2015...

TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap son başvuru günü ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap'ta yer alan 158 adet konutu satışa sunuyor. Peki TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Balıkesir Balya son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Balıkesir Balya Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde 108 adet konut satışa sunuluyor.Peki TOKİ Balıkesir Balya son başvuru günü ne zaman?

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

KaleKent’te Babalar Günü'ne özel indirimler!

Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası düzenleniyor. KaleKent’te metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor.

Sinpaş’tan Babalar Günü’ne özel 15 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı, Babalar Günü’ne özel 15.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya, Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde, 1+1’den 4+1’e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak.

EVvel İstanbul’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

12 – 22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm babaları yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Babaların yükü hafifliyor. EVvel İstanbul, çocukların ilk kahramanı olan babalarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

EVvel İstanbul'da Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen EVVel İstanbul projesinde 2-22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü'ne özel babalara yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

İzmir barajlarının ne kadarı dolu Haberi

İzmir barajlarının ne kadarı dolu


İzmir'de son haftalarda yağan yağmurlar barajları doldurdu. Son yağışlarla birlikte Şubat ayında barajlardaki su seviyesi İzmir'de yüzde 75.6 seviyesine ulaştı. İzmir DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, barajlardaki doluluk oranları göz önüne alındığında bu yıl herhangi bir su sıkıntısının beklenmediğini söyledi. Çelenk, "Sulama maksatlı barajlarımızın doluluk oranları da iyi seviyede. Bu nedenle çiftçimize bol kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyoruz. Ayrıca şunu da belirtmemiz gerekiyor, her ne kadar su sıkıntısı gözükmese de halkımızın suyu dikkatli kullanmalarını öneriyoruz" dedi. Türkiye genelinde içme suyu barajlarındaki doluluk oranları 12 Şubat itibari ile İstanbul'da yüzde 86.1, Bursa'da yüzde 76.3, Ankara'da yüzde 27.8 olarak gerçekleşti. 



Yeni...