06 / 05 / 2024

izmir Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi açılış

izmir Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi açılış

BASEK Başkanı Gürbüz, Mavişehir Tıp Merkezi sayesinde, bu kentte yaşayanların tüm sağlık hizmetlerine kavuşacağını söyledi. Gürbüz Artık Mavişehir'in merkezinde kurulan tıp merkezinin Mavişehirliler'e hizmet vereceğini sözlerine ekledi

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Anlık depremler ve fay hatları tek tıkla bulunabilir! Sürekli yenileniyor...

Deprem ülkesi Türkiye, Kuzey Anadolu Fay Hattı, Doğu Anadolu Fay Hattı ve Batı Anadolu Fay Hattı olmak üzere üç deprem bölgesinde yer almaktadır. İşte Türkiye'deki fay hatları ve depremlerin izini süren harita...

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den çarpıcı tsunami iddiası!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir yaptığı açıklamada Batı Anadolu'da rahatlamanın henüz gerçekleşmediğini ve biriken gerilimin ancak 6'nın üzerinde büyüklüğe sahip depremle boşaltılabileceğini söyledi.

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Manisa’nın 2 bin yıllık deprem gerçeği! 

Manisa'nın Yuntdağı bölgesinde bulunan Aigai Antik Kenti'nde yapılan kazılarda, milattan sonra 17 yılında meydana gelen büyük depreme yönelik yazıtlar bulundu. Kazı Başkanı Doç. Dr. Yusuf Sezgin, "Milattan sonra 17 depremini ‘Batı Anadolu'nun başına gelmiş en büyük felaket' olarak isimlendiriliyor."

Fay kaşifleri uyarıyor: Batıya dikkat!

Uzmanların ‘Uyandı’ dediği Doğu Anadolu Fayı’nı (DAF) keşfeden Dr. Esen Arpat ile Dr. Fuat Şaroğlu, Elazığ depreminin yaşandığı Sivrice’nin batısına dikkati çekti. Uzmanlar buradaki hareketliliğin özenle takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi...

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Lapseki kesonu batırıldı!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün Lapseki kesonu bugün yapılan törenle denize batırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, '1915 Çanakkale Köprüsü tamamlandığında ülkemizin Trakya ve Batı Anadolu Bölgesi'nde ekonomik anlamda büyük ivmelenmeyi sağlayacak' dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

izmir Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi açılış Haberi

izmir Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi açılış


Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) bünyesinde kurulan Batı Anadolu Mavişehir Tıp Merkezi'nin açılışı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Emniyet Müdürü Şevket Canıtez katıldı. Açılış sonrası ziyaretçiler, Arya Kamali'nin İzmir ve Tıp Minyatürleri Sergis'ini gezdiler. 


Mavişehir'de tam donanımlı binasında hasta kabulüne başladıklarını dile getiren BASEK Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, "Mavişehir kentinde yaşayanlar sağlık hizmeti için Çiğli, Karşıyaka, Alsancak'a gitmek zorunda kalıyorlardı. Artık Mavişehir'in merkezinde kurulan tıp merkezimiz, Mavişehirliler'e hizmet verecek" dedi.


'Önemli boşluğu dolduracak'

SGK ile anlaşmalı Mavişehir Batı Anadolu Tıp Merkezi'nin başta kadın doğum olmak üzere, kardiyoloji, fizik tedavi, dermotoloji, güzellik estetik, genel cerrahi, çocuk hastalıkları, kulak burun boğaz, nöroloji, üroloji, psikiyatri, ortopedi, dahiliye, olmak...