29 / 04 / 2024

izmir Bayraklı Göksel Arsoy Parkı

izmir Bayraklı Göksel Arsoy Parkı

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu” lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

İzmir Bayraklı'da hasar gören apartmanları tahliye etmeyen esnafa tepki!

Aylar önce İzmir'de gerçekleşen ve en çok Bornova ile Bayraklı ilçelerinde ağır hasara yol açan depremin sonrasında onlarca apartman tehlikeli olması nedeniyle tahliye edildi.  Ancak hasar gören binalarda hala faaliyet gösteren esnaflar, tepkilere neden oldu.

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

İzmir Bayraklı Özgür Sitesi sakinlerinden 'hasar tespiti yeniden yapılsın' çağrısı!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 30 Ekim tarihinde yaşanan ve 117 kişinin yaşamını yitirdiği deprem ile ilgili yaralar sarılmaya başlanırken, binaları hasar gören ve binaları oturulamaz hale gelen vatandaşlar, mağdur olduklarını söyledi. 

İzmir Bayraklı'da enkaz kaldırma çalışmaları hız kesmiyor!

İzmir'de geçen cuma günü meydana gelen depremde birçok bina hasar gördü ve can kayıpları yaşandı. En çok hasar gören Bayraklı ilçesinde enkaz çalışmaları devam ediyor.

Şehrin kaosundan kaçan Göksel, Göcek’e yerleşti!

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

İzmir Bayraklı'daki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü?

İzmir Bayraklı Manavkuyu semtindeki Doğanlar Apartmanı’nın çökme anları, İzmir depreminin simge görüntüsü oldu. Peki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü? İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş açıkladı. 

İzmir Bayraklı'da yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı havadan görüntülendi!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. En çok yıkımın gerçekleştiği Bayraklı ilçesinde Yılmaz Erbek Apartmanı'nda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

İzmir Bayraklı'da çöken bina havadan görüntülendi!

İzmir'de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde depremin ardından çalışmalar devam ediyor. Bayraklı'da çöken Doğanlar Apartmanı'nda sürdürülen çalışmalar drone ile havadan görüntülendi. 

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

İzmir Bayraklı’da 6 bin 875 konut riskli çıktı!

Bayraklı Belediyesi, birinci derece deprem bölgesi olan İzmir'de, yeni ev alacaklara ya da oturduğu binanın güvenli olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlara binalarının depreme dayanıklı olup olmadıklarını öğrenebilecekleri önemli bir hizmet sunmaya başladı...

izmir Bayraklı Göksel Arsoy Parkı Haberi

izmir Bayraklı Göksel Arsoy Parkı

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu” lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni yeşil alan ve parklar kazandırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik bir alanda yapılan Göksel Arsoy Parkı’nın açılışı 15 Kasım Pazar günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Açılışa parka ismi verilen Türk Sinemasının usta sanatçısı Göksel Arsoy da katılacak.

Bayraklı’ya yakışan bir park projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bin 850 metrekarelik yeşil alana sahip olan parkımızda, koşu ve yürüme yolu, çocuk oyun alanı bulunuyor. Ayrıca eklediğimiz spor aletleri ile vatandaşlarımız burada sabah sporlarını yapabilecek. Parkımızın içinde kafeteryamız da var. Eşsiz...