04 / 05 / 2024

izmir belediyesi hangi ödülleri aldı

izmir belediyesi hangi ödülleri aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen Kamu kategorisinde İzmir Doğal Yaşam Parkı, özel sektör kategorisinde ise İzmir Metro A.Ş ve İZULAŞ kaliteye yönelik projeleriyle ödüllendirildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İzmir'de hangi bölge yerleşime kapatıldı?

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 30 Ekim'de, Seferihisar açıklarında yaşanan 6.9'luk yıkıcı deprem sonraısnda sıcak suyun çıktığı Gülbahçe fayının deprem üretme riski taşıması sebebiyle bölgede yapılaşma yasağı getirildiğini, bunun da İzmir için ilk olduğunu söyledi.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu'ndan AVM açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu koronavirüs salgınında normalleşme sürecinin ilk adımı olarak 11 Mayıs Pazartesi günü alışveriş merkezlerinin açılması ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi 62 lojmanı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 62 adet kamu konutu ihale ile satılacak. İhale 12 Mart'ta yapılacak. Fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 6 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 5 milyar 995 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

İzmir Aliağa Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vatandaşlara emlak vergisi ödemeleri hakkında uyarı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 60 daire!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabağlar Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 60 adet dairenin satış ihalesi 29 Kasım 2018 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

İzmir Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir Menderes Belediyesi, Ataköy-Kalabak Mahallesi'nde 73 bin 985,60 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

izmir belediyesi hangi ödülleri aldı Haberi

izmir belediyesi hangi ödülleri aldı


Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi’nin düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nda (MAS) 16’ncı kez verilen Yerel Kalite Ödülleri’ne 3 ödül birden kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi damgasını vurdu.

İzmir Doğal Yaşam Parkı, yaralı-hasta hayvanların kabulünden karantina ve tedavisine kadar daha hızlı ve bilimsel standartlarda müdahale yapılmasını amaçlayan ‘Doğal Yaşamcılar Ekibi’ projesiyle kamu kategorisinde “Yılın Başarılı Ekibi” ödülünü aldı. 

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzmir Metro A.Ş., geliştirdiği sürüş teknikleri ile metro araçlarının kilometre başına tükettiği cer enerjisinde (Tren işletiminde kullanılan enerji, cer enerjisi olarak adlandırılıyor) yüzde 11 tasarruf sağlayan ‘Cer Ekibi’ projesiyle özel sektör kategorisinde “Yılın Başarılı Ekibi” seçildi.

Aynı kategoride yine Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZULAŞ ise kent içi bisiklet kiralama sistemi BİSİM ile “Jüri Özel Ödülü”nün sahibi oldu. 


‘Cer’de tasarruf ödül getirdi

Metro A.Ş.’nin Cer Ekibi projesi,...