06 / 05 / 2024

izmir belediyesi kentsel dönüşüm

izmir belediyesi kentsel dönüşüm

Uzundere Mahallesi'nden bir grup vatandaşı ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, uygulayacakları kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yaptı. Kocaoğlu kentin geleceğini düşünerek hareket ettiklerini söyledi

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm aksıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2012 yılında kentsel dönüşümünü tamamlamak için anlaştığı 33 bin konut ve ofisin yalnızca 960 tanesini dönüştürdüğü iddiası konuşuluyor. Konuya dair detaylar haberimizde...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 hektar büyüklüğündeki Uzundere kentsel dönüşüm alanında bin 422 bağımsız birimin yapımını kapsayan 3'üncü etap için anahtar teslim ihalesini 29 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalede 1.422 bağımsız birim yenilenecek.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Narlıdere Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir başarı kaydetti.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 3. etap kuraları çekildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 817 bağımsız birimi hak sahiplerine teslim ettiği Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda üçüncü etabın kura çekimini gerçekleştirdi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde teslimler başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Uzundere kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde üçüncü etap için hak sahiplerinin kura çekimi kısa süre içerisinde yapılacak.

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, kentteki deprem sonrası hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Gökçe, çok sayıda konutta tedirginlik yaşandığını belirtti.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

izmir belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

izmir belediyesi kentsel dönüşüm


Uzundere Mahallesi'nden bir grup vatandaşı makamında ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, uygulayacakları kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yaptı. Kentin geleceğini düşünerek hareket ettiklerini söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Kent dönüşümünü yaparken İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak bir delikli kuruş istemiyoruz" diye konuştu.


Türkiye'nin gerçeği

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen ve 32 hektarlık alanda uygulanacak Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, Başkan Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Yurtoğlu ve Uzundere mahalle muhtarlarının da katıldığı buluşmada, bölgedeki hak sahipleri, soru ve çekincelerini Başkan Kocaoğlu ile paylaştı. Bölge sakinlerini tek tek dinleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, daha sonra soruları yanıtladı. Tek amaçlarının kentte sağlıklı ve yaşanabilir alanlar oluşturmak olduğunu belirten Başkan Kocaoğlu, "Ben geleceğin kentini düşünüyorum. Bu işi yaparken hiç...