02 / 05 / 2024

izmir belediyesi yer altı otoparkı

izmir belediyesi yer altı otoparkı

Metro vagonlarının depolama ve bakımı için bir yeraltı otoparkı inşasına hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı yapım ihalesine 11 firma teklif verdi. Halkapınar'da kurulacak tesis 115 vagon kapasiteli olacak.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

İzmir Balçova'da ev sahibi olma fırsatı! Balçova Belediyesi 5 konut satıyor!

İzmir Balçova Belediyesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi'nde yer alan 5 adet konutu satıyor...

İzmir Aliağa Belediyesi 16 bin 96 metrekarelik arsa satıyor!

İzmir ili Aliağa Belediyesi, İzmir ili, Aliağa ilçesi, Yeni Mahalle Mevkii, 575 ada 37 parselde yer alan boş arsayı 64 milyon 358 bin 440 TL'ye satıyor...

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

Antalya ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'deki bazı taşınmazları özelleştiriyor.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Sarıyer Belediyesi borç batağında mı?

Sarıyer Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü'nün meclise sunduğu 31 Ekim 2018 tarihli belgeye göre Sarıyer Belediyesi'nin borcu tam 520 milyon 927 bin TL.

izmir belediyesi yer altı otoparkı Haberi

izmir belediyesi yer altı otoparkı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Evka 3 Bornova Merkez, Buca ve Fahrettin Altay - Narlıdere İstihkam Okulu hatları ile daha da genişleyecek olan metro sistemine bir yandan araç temini yaparken diğer yandan da bu araçların depolama ve bakımları için yeni tesis kurma çalışmalarını hızlandırdı. Genişleyen metro ağında kullanılacak 85 vagonlu 17 adet tren setinin imalatına da başlayan Büyükşehir Belediyesi, araçların depolanacağı yeraltı tesislerini kurmak için yapım ihalesi gerçekleştirdi. 


115 vagon kapasiteli 

Sunduğu hızlı, güvenilir ve konforlu yolculuk hizmeti ile İzmirlilerin vazgeçilmez toplu taşım aracı olan İzmir Metrosu'nda genişleyen filonun bakım ve depolanması için Halkapınar'da kurulacak yeraltı tesisi 115 vagon kapasiteli olacak, Tesisler, Atatürk Stadı önü ile Şehitler Caddesi'nden başlayıp Osman Ünlü Kavşağı ve Halkapınar metro depo alanına uzanan bölgede oluşturulacak. 


Tesiste neler olacak? 

İzmir Büyükşehir...