30 / 04 / 2024

İzmir Beydağ Konutları başvuru

İzmir Beydağ Konutları başvuru

Beydağ Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Beydağ’da konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Beydağ’a büyük yatırımlar devam ederken Beydağ Belediyesi öncülüğünde başlatılan konut projesi Beydağlılardan karşılık görürse proje hayata geçecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

İzmir'deki konutların yarısının deprem sigortası yok!

İzmir, 30 Ekim'de meydana gelen depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.  Çok sayıda binanın yıkıldığı İzmir'de konutların sadece yüzde 57'sinin sigortası bulunuyor. 

İzmir Uzundere konutlarında yüzde 9 indirim!

İzmir Büyükşehir Belediyesi,ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıları da dikkate alarak, Uzundere Toplu Konutları'nın fiyatlarında, bir önceki ihaleye göre yüzde 9'luk bir indirime gitti. 

İzmir'deki konutlar, İstanbul'dan daha değerli!

İzmir'deki konutlar, yüzde 19 ile İstanbul’a göre iki kat değer kazanıyor. İzmir kentsel dönüşüm projeleri ile markalı konut projelerinin odağı oldu. 

Teknoen Altındağ Konutları Şubat 2019'da teslim! Yeni proje!

Teknoen İnşaat imzası ile İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ'da yükselen Teknoen Altındağ Konutları'nda daire teslimleri 2019 Şubat'ta yapılacak..

Tire'deki TOKİ 3. Etap Konutları satışa çıkıyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Tire ilçesinde yapımı devam eden TOKİ 3. Etap Konutların satış başvuruları ile ilgili açıklamalar yaptı.

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

Bornova Dap Yapı Konutları ödeme planı!

Bornova Dap Yapı Konutları ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İzmir Dap Yapı daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor...

Mahall Bomonti İzmir'de kampanyalı ödeme modeli!

Mahall Bomonti İzmir projesinde konutlar için 72 ay sıfır faiz, ofisler için 84 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Mahall Bomonti İzmir güncel fiyat listesi 416 bin TL'den başlıyor...

Dap İzmir Konutları 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dap Yapı imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede cazip ödeme şekilleri sunuluyor. Dap İzmir Konutları için aylık taksitler 2 bin 300 TL'den başlıyor...

Dap Yapı İzmir Konutları ödeme planı!

Dap Yapı İzmir Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Mahall Bomonti İzmir Konutları fiyat listesi!

2019 yılı Haziran ayında teslimlerin gerçekleşeceği Mahall Bomonti İzmir projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşuyor. Mahall Bomonti İzmir Konutları fiyat listesi 406 bin TL'den başlıyor.

İzmir Beydağ Konutları başvuru Haberi

İzmir Beydağ Konutları başvuru

Beydağ Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Beydağ’da konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde Beydağ için iki önemli projenin İZKA tarafından onanmasının ardından Beydağ’a büyük yatırımlar devam ederken Beydağ Belediyesi öncülüğünde başlatılan konut projesi Beydağlılardan karşılık görürse proje hayata geçecek.


Beydağlılardan konut için müracaatları almaya başladıklarını söyleyen Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, 96 konut talebi olursa Beydağ’da Beydağ Belediyesi, TOKİ işbirliği ile konut projesinin başlayacağını belirtti.


Talebin beklenenden daha fazla olması halinde yapılacak konutların kura sistemi ile sahiplerini bulacağını söyleyen Başkan Vasfi Şentürk, beklenen talebe ulaşılmadığı halde projenin olmayacağını söyledi.Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Şentürk şunları ifade etti:

“KÜLTÜR MERKEZİMİZİN TEMELİNİ ATTIK”

“Beydağ’ımız için çalışmalarımızı Beydağ Belediyesi olarak devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Beydağ’ımızın turizminin gelişmesine yönelik oluşturduğumuz projelerimiz İZKA tarafından onaylandı ve hayat geçmeye...