25 / 07 / 2024

izmir bien usta semineri

izmir bien usta semineri

Seramik sektörünün öncü firmalarından Bien, Türkiye’nin pek çok şehrinde düzenlediği usta seminerleri ile hem ustalara eğitim veriyor, hem de onlarla fikir alışverişinde bulunarak iş kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor...

Usta Dönerci yurt dışına açılacak!

Usta Dönerci yurt dışına açılacak. Türkiye’de 50 restoranı bulunan Usta Dönerci’yi Çin’e götürmek istediklerini belirten Dikici “Grubun en hızlı büyüyen markası Usta Dönerci olacak” dedi.,Yıl sonunda 100 mağazaya ulaşmayı planlıyor.

Hasan Tahsin Usta, Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı'ya Gaziosmanpaşa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi

Bien, Eskişehir’deki Pecha Kucha etkinliğine sponsor oldu!

12 yıl önce Tokyo’da düzenlenen ve 800’ü aşkın kentte yaratıcı insanları buluşturan uluslararası bir etkinlik Pecha Kucha 9 Ocak Cumartesi günü Eskişehir Peyote’de gerçekleşecek. Yapılacak etkinliğin ana sponsorluğunu Bien üstlendi.

Muharrem Usta: Akyazı Stadı bizi şahlandıracak!

Muharrem Usta, Akyazı için Trabzonspor'un yeni yüzü olduğunu söyledi. Trabzonspor Başkanı, "Akyazı Stadı bizi şahlandıracak. Burası 24 saat yaşayacak bir yer olacak. Kulübümüze 100 milyon TL gelir sağlayacağız" diye konuştu.

Bien Seramik 2016'da büyüme oranını artıracak!

Bien Seramik, yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini artırırken, ürün gamına 60X120 ebadını ekliyor. Şirket 2016 yılında yeni yatırımlarla seramik ebatlarını büyütmüş olacak...

Tahsin Usta'dan Fatma Güldemet Sarı’ya ziyaret!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Bien Hijyen ile banyolarınız daha hijyen!

Çevre dostu Bien Seramik günlük temizliğimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda hijyeni sağlamak adına bir hizmet başlattı. Uygulama sayesinde banyolarda maksimum temizlik sağlanıyor.

Çıtır Usta, Spine Tower'da açıldı!

Maslak'taki Spine Tower'ın “B1 Katı” yeni açılan mekanlarla genişliyor, farklı lezzetler “B1 Katı”nda buluşuyor. Çıtır Usta, Spine Tower “B1 Katı”nın en yeni lezzet noktası oldu.

Dönerci Ali Usta, Ağaoğlu My Prestige'de şube açtı!

İsanbul'un lezzet duraklarından Dönerci Ali Usta, dördüncü şubesini Ataşehir'deki Ağaoğlu My Prestige'de açtı. Ali Ağaoğlu ise bir başarı hikayesine imza atan Dönerci Ali Usta'yı desteklediğini söyledi.

Çimsa Usta Etkinliği Kayseri’de yapıldı!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan Çimsa, hazır beton kullanıcılarına yönelik Kayseri’de ‘Usta Etkinliği’ düzenledi.

Bien karo tasarımlarıyla AVM mağazalarında fark yaratın!

Seramik sektörünün önemli oyuncularından Bien Seramik, AVM’lerin ihtiyaçlarına yönelik en uygun çözümleri sunuyor. AVM mağaza tasarımlarınızı özgünleştirmenin en pratik ve ihtişamlı yolu karo döşemeleridir.

izmir bien usta semineri Haberi

izmir bien usta semineri

Toplamda 150 kişinin katılım gösterdiği seminerde Bien Teknik Hizmetler Uzmanı Cenk Senotay; fabrikalar, üretim ve ürünler hakkında genel bilgiler verdi. Senotay, “Ustalar seramik seçmeye çalışan müşterileri yönlendirmede çok etkililer. Yaşamış oldukları tecrübeler doğrultusunda insanları uyarabiliyorlar. Ustalara ürünlerimizi ne kadar iyi anlatıp onlara ürünleri döşerken hangi konulara dikkat etmeleri gerektiğini belirttiğimizde, işçilik kaliteleri de yükseliyor. Mekânlar daha şık oluyor ve müşteri memnuniyeti de doğru oranda artıyor. Bu seminerler sayesinde müşteri şikâyetlerinde ciddi oradan azalma oldu” dedi.


Seminer süresince seramiğin yapısal özellikleri, kullanılacağı mekânlar ve uygulama teknikleri hakkında bilgiler...