02 / 05 / 2024

İzmir Bilimpark hizmet binası adres

İzmir Bilimpark hizmet binası adres

İzmir Bilimpark iki binasıylar hizmete açıldı. Ekrem Demirtaş, "Üniversite teknopark-sanayi işbirliğinde örnek bir model hayata geçirildi" dedi.Demirtaş Bilimpark'ta ileri teknolojili ürünlerin seri üretimi için yer tahsis edeceklerine dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İZTO'dan hizmet sektörü için kira önerisi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, koronavirüsle mücadele kapsamında hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalar için kira desteği verilmesi yönünde öneride bulundu. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

Konak Belediyesinde boşaltılacak hizmet binası sayısı 3'e çıktı!

İzmir'deki depremden sonra yapılan teknik inceleme sonucu boşaltılmasına karar verilen Konak Belediyesine ait hizmet binası sayısı 3'e yükseldi.

Konak’ta Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor!

Konak’ta inşaatına ara verilen Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor. Yaşanan skandalla ilgili hiçbir önlem almayan İzmir Büyükşehir adeta üç maymunu oynuyor.

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.

İzmir Selçuk'a yeni hizmet binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'taki hizmet hızı ve kalitesini artırmak için tüm birimlerini aynı çatı altında topluyor. 

Torbalı Devlet Hastanesi açıldı!

Torbalı Devlet Hastanesi'nin açılış töreni yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım, "İlk günkü heyecanımızla İzmir'e hizmet getirmeye, yeni yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

İzmir Torbalı Belediyesi’ne yeni hizmet binası!

İzmir Torbalı Belediyesi’nce ihaleye çıkarılan, hem Osmanlı hem de modern Türk mimarisi ile dikkat çeken yeni hizmet binası projesi tanıtıldı.

Bornova'ya yeni hizmet binası geliyor!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından ilçeye yeni bir hizmet binası kazandırılacak. İnşaatına bu yıl başlanılacak bina için 7 Haziran'da ihaleye çıkılacak.

İzmir Bilimpark hizmet binası adres Haberi

İzmir Bilimpark hizmet binası adres

İzmir Bilimpark iki binasıylar hizmete açıldı. Ekrem Demirtaş, "Üniversite teknopark-sanayi işbirliğinde örnek bir model hayata geçirildi" dedi 


Ar-Ge projeleri yararlanabiliyor 

İzmirpark hakkında Demirtaş, yatırımcılara şu bilgileri verdi: "Yatırımcılarımız, Teşvik Sistemi'ne göre Teknoloji Geliştirme Bölgeleri'nde yapılacak teknolojik ürün yatırımı 5. Bölge teşviklerinden yararlanabilecek. Bunun için ileri teknolojik ürün Bakanlık, KOSGEB veya TÜBİTAK tarafından desteklenen Ar-Ge projeleri neticesinde elde edilmiş olmalı." 



Gençlere imkân 

Bilimpark'ta ileri teknolojili ürünlerin seri üretimi için yer tahsis edeceklerine dikkat çeken Demirtaş, şunları söyledi: "Bilimpark, yaratıcı ve yenilikçi firmaların katılımıyla Türkiye'nin bilim üretim üssü haline gelecek. Gelecek üçüncü bin yıla Türkiye'yi hazırlamak için genç nesillerin her türlü bilimsel çalışma imkanı bulması çok büyük önem taşıyor. Biz de bu imkânı genç, yaratıcı girişimcilerimize sunuyoruz." İzmir'in tasarımda yüksek katma değerli ürünlerin geliştirildiği merkezi...