28 / 04 / 2024

izmir Birevim şubesi

izmir Birevim şubesi

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın ihtiyaçlarına kulak veren Birevim, yurt içindeki ağını her geçen gün genişletiyor. İzmir Konak’ta 400 m² lik bir alana açılan yeni şubesiyle müşterilerinin ev sahibi olması için çalışmalar yürütüyor.

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Ekolojik Tarım Turizmi tepkisi: Tarım arazileri yapılaşmaya açılıyor!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi 46. Dönem Yönetim Kurulu, ekoköy turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açıldığına dikkat çekti. İşte detaylar...

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Mimarlar Odası İzmir Şubesi: Zorlu Konak projesinin tadilat ruhsatı iptal edilsin!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Zorlu Konak projesine verilen tadilat ruhsatının iptalini talep etti.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

TMMOB İzmir Şubesi'nden Kültürpark açıklaması!

Kültürpark planına karşı açıklama yapan TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nden, projeyi savunan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterildi.

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi'nden Kültürpark açıklaması!

Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi, Kültürpark için "Korunması konusunda mutabık kalınan yapılar dışında, tüm yapıların alandan ivedilikle uzaklaştırılması ve tüm inşaat faaliyetlerinden kaçınılması olmazsa olmazımızdır" açıklamasında bulundu.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Maltepe Şubesi açıldı!

Birevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Maltepe Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

izmir Birevim şubesi Haberi

izmir Birevim şubesi

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Birevim, yurt içindeki hizmet noktalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.


‘Bir evim olsun’ diyen milyonlarca insanın hayallerine ortak olan Birevim, peşinatsız ve faizsiz ev alma çözümleriyle İzmirlilerin mutluluğuna tanıklık ediyor. Birevim, İzmirli müşterilerine ev almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle göstererek, peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.


Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi açılışta yaptığı değerlendirmede, “Ülkemizin en büyük şehirlerinden biri olan İzmir’de yaptığımız bu yeni yatırım, bölgede ev almak isteyenleri çok sevindirdi. Biz Birevim olarak, günden güne gelişmeyi sürdüreceğiz. Faizsiz ev sahibi olmak isteyenler de bizi sevmeyi sürdürecek“...