18 / 07 / 2024

izmir bisiklet

izmir bisiklet

Büyükşehir Belediyesi'riin bisikletseverlerin talep ve önerilerini dinlemek üzere Havagazı Fabrikası'nda çimler üzerinde düzenlediği açıkhava toplantısında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir'i "bisiklet kenti" yapma hedeflerini açıkladı.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Türkiye'nin bisiklet şehri Konya, Kopenhag hedefine yürüyor!

Türkiye'de bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için hedeflenen Kopenhag sistemi kapsamında pilot il seçilen Konya'da 2023 hedefi bin kilometre olarak belirlendi. 

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Alanya Bisiklet Yolu yaza tamamlanacak!

Alanya'da hayata geçirilen iki kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu ve parke çalışmaları 2017 yazına kadar tamamlanmış olacak.

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Pursaklar'a 700 metrelik bisiklet yolu geliyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından inşaatı devam eden 700 metre uzunluğundaki bisiklet ve yürüyüş yolu kısa sürede açılacak.

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

Menderes Türel’den Bisiklet Yolu Master Planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe yaptığı açıklamada kent merkezinde birbiriyle bağlantılı, kesintisiz bisiklet yolları oluşturmak üzere bir master planı hazırlığında olduklarını söyledi.

Şanlıurfa'ya yeni bisiklet yolları!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye'de 3 bin, Karaköprü'de ise 2 bin metrelik bisiklet yolu yapacak.

Manavgat'a 12 kilometrelik bisiklet yolu!

Manavgat'a yapılması planlanan 12 kilometrelik bisiklet yolunun 7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Manavgat Belediye Başkanı Sözen, bu çalışmanın kente değer katacağını söyledi.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

izmir bisiklet Haberi

izmir bisiklet
Büyükşehir Belediyesi'riin bisikletseverlerin talep ve önerilerini dinlemek üzere Havagazı Fabrikası'nda çimler üzerinde düzenlediği açıkhava toplantısında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir'i "bisiklet kenti" yapma hedeflerini açıkladı. Ulaşım amaçlı bisiklet yolları isteyen ve kaldırım işgali nedeniyle bisiklet yollarını kullanamayan bisikletseverlerin temmuz ayında Konak Pier önünde yaptığı eyleme katılarak destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, söz verdiği üzere bisikletçilerle bir araya gelerek yeni projelerini anlattı.
En büyük güç halk Havagazı Fabrikası'nda çimler üzerinde gerçekleşen buluşmada, kent içinde bisiklet kullanımını özendirebilmek amacıyla kısa sürede hayata geçirilecek projeler görüntüler eşliğinde tanıtıldı. Bisikletseverlerin büyük beğeni ile karşıladığı "Bisikletin Kenti İzmir" Projesi ile mevcut bisiklet yolları rehabilite edilerek standartları yükseltilecek. Bornova, Buca ve Urla'yı kent merkezine bağlamak için yeni bisiklet güzergahları oluşturulacak. Pasaport'ta yapılacak yeni...