09 / 05 / 2024

izmir BİSİM projesi nedir

izmir BİSİM projesi nedir

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “bisiklet kenti İzmir” hedefinde önemli adımlardan biri olan kent bisikleti kiralama sistemi “BİSİM”, 7’den 70’e her kesimin tercihi oldu. BİSİM, 5 ayda 80 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümü 2021'de tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yaptığı açıklamada Tersane İstanbul Projesi'nin büyük bir bölümünün 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları  3. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları  3. Etap 1. Kısım projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Cer İstanbul bağımsız bölüm sayısı 169 adet oldu!

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Cer İstanbul projesi kapsamında 148 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 169 adet oldu...

Büyükyalı İstanbul bağımsız bölüm sayısı 1.670 oldu!

Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi kapsamında 1.662 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1.670 adet oldu...

izmir BİSİM projesi nedir Haberi

izmir BİSİM projesi nedir


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “bisiklet kenti İzmir” hedefinde önemli adımlardan biri olan kent bisikleti kiralama sistemi “BİSİM”, 7’den 70’e her kesimin tercihi oldu. “Yollar artık BİSİM” sloganıyla yola çıkan ve ilk aşaması 18 Ocak’ta İnciraltı-Alsancak arasında hizmete giren sisteme daha sonra Karşıyaka da dahil oldu. Kıyı düzenleme çalışmaları kapsamında bir süre devre dışı kalan Ahmed Adnan Saygun ve Göztepe istasyonlarının yeniden devreye girmesiyle BİSİM, 29 istasyonda 311 bisikletle hizmet vermeye başladı. İzmir kıyılarına renk katan BİSİM’in hizmete girdiği günden itibaren geçen 5 aylık sürede 80 binin üzerinde kişi yararlandı. İzmirlilerin büyük beğenisi toplayan sistemde, 16 bin 500 kişi BİSİM Kart’a üye olurken 19 bin 800 kişi ise kredi kartıyla kiralama yaptı.


Hem ekonomik hem pratik

BİSİM'in kiralama ücretleri, her kesimden insanın yararlanabilmesi...