15 / 05 / 2024

izmir bornova içmesuyu yatırımları

izmir bornova içmesuyu yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 12 yılda 74 milyon liralık yatırım yaptığı Bornova ilçesinde yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

İzmir Bornova'daki heyelan bölgesine 34 konut inşa edilecek!

İzmir Valiliği, Bornova'da heyelandan etkilenen bölgelerde inşa edilecek konutlar için imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini dile getirdi.

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

İzmir Bornova'da imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir Bornova'da 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi, Köyiçi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'in 2040 yılına kadar içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona yaklaşıldığını açıkladı.

izmir bornova içmesuyu yatırımları Haberi

izmir bornova içmesuyu yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Bornova ilçesinde başta sık sık arızalanan branşman hatları olmak üzere, yağmur suyu, kanal ve iletim hattı imalatlarını sürdürüyor. 40 milyon liralık yatırımla devam eden çalışmalar tamamlandığında, Bornovalılar sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacak.  


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 12 yılda 74 milyon liralık yatırım yaptığı Bornova ilçesinde yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan yağmur suyu kanalları döşenerek pek çok mahallenin taşkın sorunu çözülürken, diğer yandan eskiyen içme suyu branşmanları yenileniyor; dere kenarları takılan korkuluklarla güvenli hale getiriliyor. Pek çok cadde ve sokakta alt yapı seferberliği sürdüren İZSU Genel Müdürlüğü, halen Bornova’da 20.2 kilometre uzunluğunda içme suyu iletim hattı, 16.3 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı, 16 kilometrelik kanalizasyon şebekesi ve Kaynak Suyu Dolum...