29 / 04 / 2024

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aradan sonra kente katkı sağlamak için Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda buluştu.

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak için bir araya gelen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), yeni bir şirket kurduklarını dile getirdi. 

Müteahhitler İZSU’dan hak edişlerini alamıyor!

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (İZSU) alacağını alamayan müteahhitler iflasın eşiğine geldi...

Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor!

Avrupalı Uluslararası Müteahhitler Birliği Genel Kurulu, 4-6 Ekim’de İzmir’de düzenlendi. Toplantıda konuşan Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, ''Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor'' dedi.

Müteahhitler İzmir'de yeni proje yarışında!

On milyarlarca liralık dev mega proje atağının en fazla etkilediği şehirlerin başında gelen İzmir’de müteahhitler yeni gayrimenkul projeleri geliştirmek için yarışıyor.

Müteahhitler yasası bir an önce çıkmalı!

Bornova Müteahhitler ve İşadamları Derneği (BOMİAD) Ege Kasrıbeyaz restoronda bir araya geldi. Dernek Başkanı Hasan Ali Karaman, Bornova’nın yapılaşmasına görsellik açısından yenilikler getirmek ve sağlam temeller atmak istediklerini söyledi.

İzmir Müteahhitler Federasyonu Hasan Topal'ı eleştirdi!

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) tarafından Selçuk Richmond İnternational Hotel'de düzenlenen geleneksel birlik ve dayanışma yemeğinde çok sayıda müteahhit, ailesiyle katıldı.

İzmir Bornova’da inşaat sektörü değerlendirildi!

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aradan sonra kente katkı sağlamak için Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Bornavalı iş adamları inşaat sektörünü değerlendirdi!

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aradan sonra kente katkı sağlamak için Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Bornovalı müteahhitler hedef büyüttü!

Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aranın ardından kente katkı sağlamak maksadıyla Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Sakaryalı müteahhitler hizmet protokolünü imzaladı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri ile birinci derece yakınları, göz sağlıkları için anlaşma yaptı. Sakarya Müteahhitler Birimi Derneği; özel bir göz hastane protokol imzaladı.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Haberi

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği

Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen üyeler durum değerlendirmesinde bulundu. Özellikle ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründeki sıkıntıları elbirliği ve güçbirliği yaparak çözebileceklerini vurgulayan Başkan Karaman “Komşu ülkeler ve tüm dünyadaki konjonktür, bizlere siyasi görüşü, dini görüşü veya yaşam anlayışı nasıl olursa olsun daha da çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin mesajını veriyor” dedi.


HEDEFİMİZ FARKINDALIK

STK’ların toplumumuzdaki etkisinin ve öneminin çok büyük olduğunu hatırlatan Karaman, Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği olarak bunun bilincinde olduklarını ifade ederek “Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği olarak bir sinerji oluşturup yaşadığımız kenti daha güzel, daha yaşanılabilir bir kent yapmak için yerel yönetimlere katkı koyarak katma değeri artırmak, hedeflerimizin en başında gelir. Bu yolda destek sağlayan siz değerli yol...