02 / 05 / 2024

İzmir Bornova stadı ne zaman açılıyor

İzmir Bornova stadı ne zaman açılıyor

İzmir Bornova Belediyesi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Stad, Ağustos ayında tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.

Bornova'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçe genelinde depreme karşı yıkılma riski olan binaların yıkımına devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, söz konusu yıkımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Bornova'da ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Bornova'da ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların yıkılması için harekete geçti. 

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

Bornova'da evlerin yıkıldığı alanda hobi bahçesi kurulacak!

İzmir Bornova'daki Eğridere mahallesinde yolların ayrılıp evlerin yıkıldığı heyelanının nedeninin arazide hobi bahçesi kurma çalışmaları olduğu iddia edildi.

İzmir Bornova'da imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir Bornova'da 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Bornova Avcılar Caddebostan kampanya!

Bornova Avcılar Caddebostan kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje 202 daireden oluşuyor.

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

İzmir Bornova stadı ne zaman açılıyor Haberi

İzmir Bornova stadı ne zaman açılıyor

Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilk etabını tamamladığı Doğanlar'daki Yen Bornova Stadı’nın çevre düzenlemeleri de yapıldı, ikinci etap çalışmaları ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. Ağustos Ayı sonunda tamamlanacak ikinci etap çalışmaları kapsamında güney tribünü ile gece maçları için aydınlatma direkleri takılıyor. Ağustos ayı sonunda tamamlanacak ikinci etap çalışmaları ile 6500 seyirci kapasiteli olacak.



Her maç her saatte oynanabilecek



Stadın, 50 metre yüksekliğindeki aydınlatma direkleri geldi. İki ay içinde tamamlanacak montaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından Süper Lig de dahil her maç günün her saatinde oynanabilecek. Ayrıca stadın çevresiyle ilgili çalışmalar da yapıldı. Stadın etrafındaki yollar ulaşım sorunu yaşanmaması için daha geniş hale getirildi. Yol ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte yeni otopark alanları da oluşturuldu. Önümüzdeki aylarda başlayacak üçüncü etap çalışmaları kapsamında ise kuzey...