15 / 05 / 2024

İzmir Bornova Stadının inşaatında son durum

İzmir Bornova Stadının inşaatında son durum

İzmir'de stat sorununa az da olsa çare olması beklenen Bornova Stadı'nın yapımı sürüyor. Bornova Belediyesi Doğanlar’daki Bornova Stadı’nda ihalesi gerçekleştirilen 3’üncü etap çalışmaları tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de 3 yeni stadın temeli 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül'de kentte yapımına hazırlanan 3 stadın temelini atacak.

Akça Holding Bornova arsasının imar planı askıda!

İzmir Bornova'da Akça Holding bünyesindeki Osman Akça Tarım Ürünleri'ne ait olan 10 bin 51 metrekarelik arsanın imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Bornova Stadı büyütülecek!

İzmir’de önemli bir eksikliği gideren Bornova Stadı’nın kapasitesini 11.500’e cikaracak proje tamamlandı.

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi Ocak'ta!

Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Stat 18 ayda tamamlanacak. Bu arada İZVAK Başkanı Ali Erten, "İzmir'in imar planlarında spor alanı olarak kaydedilen alanların envaterini çıkartıyoruz." dedi.

Alsancak Stadı'nın yeni imar planı tartışma yarattı!

Kapalı ve açık tribünler yıkıldıktan sonra, sadece maçların oynandığı çim sahanın bakımı yapılarak korunan Alsancak Stadı’nın yeniden yapımı için gerekli imar planı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki olağanüstü toplantıda görüşüldü.

Bornova Stadı bugün açılıyor!

Sağlıklı nesilller yetiştirmek için spora büyük önem verdiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sporun her alanına yatırım yapıyoruz. Bornova Stadı’nı bugün CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile açacağız” dedi.

Tire Arena Stadı'nın tribünleri yükseliyor!

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

İzmir Bornova Stadı'nın resmi açılışı 8 Ekim'de!

Geçen hafta Göztepe ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşma ile açılan ve büyük ilgi gören Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

İzmir Bornova Stadı yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılan Bornova Stadı, yarın tarihindeki ilk resmi maça ev sahipliği yapacak.

Alsancak Stadı'nın çevresi moloz alanı oldu!

Futbolda yıllardır stat sıkıntısını aşmaya çalışan İzmir'de yıkılan Alsancak Stadı'nın çevresi ve Karşıyaka Latife Hanım Mahallesi'nde yapılması planlanan stat, moloz döküm alanına dönüştü.

İzmir Bornova Stadının inşaatında son durum Haberi

İzmir Bornova Stadının inşaatında son durum

Bornova Belediyesi’nin yapımını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sürdürdüğü Doğanlar’daki Bornova Stadı’nda ihalesi gerçekleştirilen 3’üncü etap çalışmaları tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.


1000 kişilik güney tribününün inşaatının yanı sıra VIP, protokol ve basın tribünleri ile fuaye alanının girişlerinin düzenleneceği, canlı yayın odaları ve HD canlı yayına uygun saha aydınlatmasının yapılacağı, e-bilet uygulamaları kapsamında giriş turnikeleri, bariyerler, saha içi kamera, seslendirme, anons sistemleri ve diğer elektronik aksamın monte edileceği çalışmaların nisan sonunda bitirilmesi planlanıyor.


Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin 6500 seyirci kapasiteli stada tam not verdiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Fiziki olarak şu an gündüz maçı oynanabilecek durumdaki tesisin güney tribünü, ışıklandırma ve passolig ihalesini yaptık. Çalışmaları nisan ayı sonunda tamamlamayı planlıyoruz” dedi.


Stadın doğu ve kuzey tribünü inşaatına 3’üncü etap ihaleden sonra...