18 / 05 / 2024

izmir bostanlı köprü

izmir bostanlı köprü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı ve Çiğli dereleri üzerine kesintisiz ve rahat ulaşım sağlanması amacıyla 6 adet karayolu köprüsü yapmak için yapım ihalesi gerçekleştirdi...

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Bostanlı Köprüsü'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, özellikle tramvayın geçtiği Bostanlı kesiminde belediyenin plansız ve öngörüsüz çalışmalar yaptığını öne sürdü.

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

İzmir Bayraklı'daki yol ve köprü çalışmaları tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı'daki Onur Mahallesi’ni çevre yoluna bağlayacak yol ve köprüyü tamamlıyor.

İzmir Bostanlı Deresi'ne çelik köprü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Tramvayı güzergahındaki Bostanlı Deresi üzerinde hayata geçirdiği 37 metrelik köprünün montajını üç gün gibi kısa bir sürede tamamladı.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

İzmir Urla'daki tarihi 2 köprü restore edilecek!

İzmir Urla'da yer alan iki taş köprü yenilenecek. Özbek 1 ve Özbek 2 taş köprünün ihalesi gerçekleşti.

İzmir Bergama’ya yeni köprü geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama’da 2.2 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni taşıt köprüsü yaz aylarında hizmete girecek.

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım, İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü'nü de yapacaklarını söyledi.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

izmir bostanlı köprü Haberi

izmir bostanlı köprü


Büyükşehir Belediyesi  proje kapsamında, Çiğli Deresi’nin 8022/1 Sokak bölümünde mevcut 2 şeritli köprünün yanına 17.5 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğinde 2 gidiş-2 geliş toplam 4 şeritli köprü yapacak. İZBAN Çiğli İstasyonu ile aktarma merkezinin bulunduğu bölgedeki trafik sıkışıklığı, yeni köprü sayesinde rahatlayacak. 


Bostanlı Deresi’nin Gün Sazak Bulvarı ile İZBAN hattı arasında kalan bölümünde 5 adet karayolu köprüsü oluşturulacak. Bostanlı Deresi’nin Yusuf Nalkesen Sokak bölümünde 30 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde gidiş-geliş toplam 2 şeritli köprü, yine Yusuf Nalkesen Sokak ile 6142 Sokak kesişimine 16.5 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde gidiş-geliş toplam 2 şeritli köprü, İZBAN hattı kara tarafı 1671 Sokak üstünde 10 metre eninde 19.5 metre uzunluğunda 2 şeritli köprü, yine İZBAN hattının deniz tarafında 1671 sokak üzerinde 12 metre...