28 / 04 / 2024

izmir buca kültür merkezi açılış

izmir buca kültür merkezi açılış

Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

İzmir Tahsin Yazıcı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen kültür merkezinin temeli atıldı.

İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından inşa edilecek İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Merkezin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçireceğe kültür merkezi ve cemevi projesinin temelini attı.

İzmir Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'da açılacak!

İzmit Belediyesi'nde hayata geçirilen Kültür Tepesi’ndeki 2. etap proje çalışmaları tamamlandı. Kültür Tepesi'nin açılışı 28 Haziran’da gerçekleşecek.

İzmir Bornova'ya 3 yeni kültür merkezi geliyor!

Bornova'da 3 bölgeye 3 yeni kültür merkezi Bornova Belediyesi aynı anda üç ayrı semtte kültür merkezi yapıyor.

İzmir Bergama Kültür Merkezi açıldı!

İzmir yeni bir sanat mabedi daha kazandı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin işbirliğiyle tamamlanan Bergama Kültür Merkezi (BERKM), CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

İzmir Akpınar'da Taziye ve Kültür Evi açıldı!

Şehzadeler Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının katkısı ile Akpınar Mahallesinde yapılan Taziye ve Kültür Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan Taziye ve Kültür Evi’nde ilk dua 15 Temmuz Şehitleri için okundu.

İzmir Bornova Kültür Merkezi 2017'de açılacak!

AK Parti’nin çalışkan milletvekillerinden Kerem Ali Sürekli, Bornova’ya çıkarma yaptı. Sürekli, yapımı yılan hikayesine dönen ve uzun yıllardır inşaat halinde duran kültür merkezinin 2017’de açılacağını müjdeledi.

Kültür Park İzmir'le yapı yoğunluğu yarıya düşürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Behçet Uz’un hayal ettiği; sporla, kültür ve sanatla, gençler ve çocuklarla dolu, herkesin içinde olmaktan mutlu olacağı bir ‘kültür parkı’ yeniden yaratmak istiyor.

İzmir Urla'ya kültür merkezi inşa edilecek!

İzmir Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı'na kültür merkezi inşa ediliyor. Bu kapsamda Urla Belediyesi'nin yaptığı ihalenin durdurulması için bölge halkı dava açtı. İşte o haber...

İzmir Kemalpaşa Kültür Merkezi yıl sonunda açılıyor!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Projenin 8 milyon TL'ye mal olacağı belirtiliyor.

izmir buca kültür merkezi açılış Haberi

izmir buca kültür merkezi açılış

Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.


Buca ilçesindeki sanatseverler, yılın 365 günü etkinlikleri takip edebileceği kültür ve sanat merkezine kavuşuyor. Bu kapsamda Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını hizmete açacak. Kasım ayında açılması planlanan merkezle, mini konserler, sergiler ve söyleşilerin yapılması planlanıyor. Kültür merkezinde ayrıca, kütüphane ve bahçe alanında oluşturulacak cafe restoran bölümü ile de vatandaşlara hizmet verecek.Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.


Buca ilçesindeki sanatseverler, yılın 365 günü etkinlikleri takip edebileceği kültür ve sanat merkezine kavuşuyor. Bu kapsamda Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski...