02 / 05 / 2024

izmir büyükşehir ayakkabıcılar sitesi

izmir büyükşehir ayakkabıcılar sitesi

Işıkkent’teki Ayakkabıcılar Sitesi’nin Kemalpaşa Caddesi ve otobana direkt bağlantısını sağlayacak 35 metre genişliğinde ve 6 şeritli bulvarı hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üç noktada çalışma gerçekleştiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İzmir Büyükşehir'den büyük fırsat! İstanbul ve İzmir'de 17 imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ve İzmir'de yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların radarına giren ihale 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nin 1 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Bursa Büyükşehir'den kiracılarına kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, "İş yerini kapatmak durumunda kalan belediye kiracılarımızdan kısıtlılık süresi bitene kadar kira ve işgaliye ücretlerini almayacağız" ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ihale kavgası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin encümen kararı ile Karabağlar’da satışa çıkardığı 57 konutun 52’sine bir inşaat firması talip oldu. Firmanın ihaleye girerek konutların fiyatlarınıartırdığını belirten vatandaşlar belediye önünde tepkilerini gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarının borçları 2 ay ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı alınan önlemler dahilinde ödeme güçlüğü çeken kiracılarının borçlarının 2 ay süre ile ertelediğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Meclisinde 'gökdelen' tartışması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Yatırımcının karşısında değiliz ama kentin silüetini bozacak olağan dışı ve çarpıcı yapılaşma tarzı olamaz. Büyükşehir belediye başkanımızın da bu konuda aynı hassasiyet içinde olduğunu geçmişteki beyanlarından biliyoruz" dedi...

İzmir Büyükşehir'den Eğridere halkına konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan toprak kayması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar için önerdiği "Çukurköy modeli" bölge halkına anlatıldı.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 60 daire!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabağlar Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 60 adet dairenin satış ihalesi 29 Kasım 2018 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

izmir büyükşehir ayakkabıcılar sitesi Haberi

izmir büyükşehir ayakkabıcılar sitesi


Geçtiğimiz yıllarda Bornova Işıkkent’teki Ayakkabıcılar Sitesi’nin Kemalpaşa Caddesi ve otobana direkt bağlantısını sağlayacak 35 metre genişliğinde ve 6 şeritli bulvarı hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de yine siteye giriş-çıkış trafiğini rahatlatmak için üç noktada çalışma gerçekleştiriyor. Site sakinlerinin talepleri doğrultusunda geliştirilen ve Ayakkabıcılar Sitesi önü 6108 Sokak ile Aydınlar Caddesi’nde yapımına başlanan proje kapsamında, toplam 500 metrelik güzergahta yol-tretuvar, genişletme ve kavşak düzenlemesi  yapılacak.


Öncelikle çevre yolunun Bornova-Buca istikametinden Aydınlar Caddesine iniş bölümünde açık olan orta refüj kısmı kapatılacak ve “U” dönüşü için yaklaşık 200 metre ileride Aydınlar Caddesi tarafında bir kavşak yapılacak. Yine Ayakkabıcılar Sitesi önünde 6112 Sokak ile 6124/2 Sokak’ta mevcut 2 şerit olan yol genişletilerek 3 şeride çıkartılacak. Aynı proje kapsamında, 6124/2 Sokak üzerinden  Bornova yönünde...