12 / 05 / 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsis edilecek arsalar

İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsis edilecek arsalar

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsisi için başvuru yapılan arsalar meclis gündemine taşındı..

İzmir Büyükşehir Belediyesi 16 farklı meslek grubundan çok sayıda personel alımı yapacak! Başvurular bitmeden yetişin!

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN 16 farklı meslek grubundan personel alımı yapacağını duyurdu. Bazı alımlardan KPSS şartı aranmadığı öğrenildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesine 700 milyonluk kredi kullanım yetkisi verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesine çeşitli hizmetlerde ve projelerde kullanılmak üzere, oy birliğiyle, 700 milyon lira kredi kullanım yetkisi verdi.

Ordu Büyükşehir 24 iş yerini kiraya verecek! İhalesi 23 Ocak'ta!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait,  Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gölköy ilçelerinde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi 23 Ocak'ta yapılacak....

İzmir Büyükşehir'den 2018'de 2.5 milyar TL'lik yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2018’de 2.5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 80 daire!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan, Palandöken TOKİ Konutları'nda bulunan 80 adet dairenin satış ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 6 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 5 milyar 995 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

İzmit ve Gebze'deki orman arazilerinin Büyükşehir'e devri mecliste!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit ve Gebze ilçesindeki orman arazilerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devri konusunu meclis gündemine taşıdı..

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

AOÇ’den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Yener Yıldırım, 87 milyon 951 bin liralık kira alacaklarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesine icra takibi başlattıklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 60 daire!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabağlar Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 60 adet dairenin satış ihalesi 29 Kasım 2018 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

İzmir Büyükşehir'den taşınmaz satışıyla ilgili iddialara yanıt!

14 yılda 2 milyar TL kamulaştırma yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi,  Çiğli, Karşıyaka ve Bornova ilçelerindeki 39 adet gayrimenkul ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir'den 5 yeni itfaiye binası!

Hizmet sınırları genişleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzak bölgelere daha hızlı ulaşabilmek amacıyla 5 ilçede itfaiye hizmet binası inşa ediyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsis edilecek arsalar Haberi

İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsis edilecek arsalar

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsisi için başvuru yapılan arsalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Sındır sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

CHP'li Sındır önergesidne "Kentsel dönüşüm projeleri ile öncelikle deprem riski altında bulunan bölgelerin dönüşümü amaçlanmaktadır. Ayrıca yurttaşlarımızın güvenli ve huzurlu yaşam alanlarına kavuşması hedeflenmektedir." dedi. 

Kentsel dönüşümle çarpık kentleşmenin doğurduğu sonuçları ortadan kaldırma esası üzerine yürütülen projeler ile sosyal donatı alanlarının ve sağlıklı çevre düzenlemelerinin yapılması suretiyle modern şehirler oluşturulması sağlandığını belirten Sındır, İzmir'in de deprem riski ve buna bağlı zorunluluklar ile kentsel dönüşümün yoğun faaliyet alanı içinde bulunduğunu söyledi.

"Bu anlamda İzmir Büyükşehir Belediyesinin kentin farklı bölgelerinde yürüttüğü kentsel dönüşüm projeleri çok büyük ve önemli bir ihtiyacı karşılamaya...