11 / 05 / 2024

İzmir Büyükşehirden 7 ilçeye nokta atışı

İzmir Büyükşehirden 7 ilçeye nokta atışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa, Dikili, Kınık, Bergama, Foça, Menemen ve Kemalpaşa ilçelerinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik çalışma başlattı. İşte "Yerelde kalkınma" hedefli projenin ayrıntıları...

Fahiş kiralar zorunlu göçe sebep oldu! Memurlar tek tek büyükşehirden tayin istiyor!

Artan konut kiraları memurların büyükşehirden tayin istemesine sebep oluyor. Son zamanlarda büyükşehirde görev alan memurların tayin talebi sayısı önceki yıllara göre 3 kat arttı.

Ankara Büyükşehir 7 konutu satıyor! 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak - Karakusunlar Mahallesi'nde yer alan 7 konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İzmir Büyükşehir 2020 bütçesinde aslan payı altyapı ve ulaşım yatırımlarını!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 milyar 950 milyon TL'lik 2020 yılı bütçesi kabul edildi. Bütçenin yüzde 46’sı yatırımlara ayrıldı.

İzmir Büyükşehir'den kiralık süpermarket ve otopark!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki süpermarket ve otoparkı kiraya verecek. Teklifler, 7 Şubat 2019 tarihinde alınacak...

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

İzmir Büyükşehir 2017'de kentsel dönüşümde atağa kalktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım toplamı beş yıllık döneme göre yüzde 86 arttı. Çalışmalar kırsaldan kente kadar uzanırken kentsel dönüşüm kapsamında birçok projeye başlandı.

İzmir Büyükşehir'den 332.7 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde 332.7 milyon TL'lik yeni proje yaptırılacak..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Antalya Kırcami planına büyükşehirden jet onay!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, Muratpaşa Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilen Kırcami imar uygulaması ve 18 uygulaması çalışmalarını önümüzdeki Perşembe günü encümende onaylayacaklarını müjdeledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 37 arsayı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki 37 arsayı satışa çıkardı. Her fırsatta ‘Belediyenin 1 metrekare arazisini satmadım’ diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu hamlesi şaşırttı.

İzmir Büyükşehir'den 107.5 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleniyor..

İzmir Büyükşehirden 7 ilçeye nokta atışı Haberi

İzmir Büyükşehirden 7 ilçeye nokta atışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gediz ve Bakırçay havzalarına yönelik "Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi" için çalışma başlattı. "Yerelde kalkınma" hedefi kapsamında Ege Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) işbirliği ile yürütülen çalışmalarda Aliağa, Dikili, Kınık, Bergama, Foça, Menemen ve Kemalpaşa ilçelerinin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik "tematik stratejik hedeflerin" belirleneceği bildirildi. Eylem planları ve model önerilerinin de ortaya çıkacağı bu çalışmada çevresel değerlerin korunmasına da azami önem verilecek. 


Koordinatörlüğünü İYTE Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Koray Velibeyoğlu'nun üstlendiği proje ekibi, İYTE ve Ege Üniversitesi'nin alanlarında uzman öğretim üyeleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü personelinden oluşturuldu. Gediz ve Bakırçay'da yer alan 7 ilçeye yönelik mevcut durum analizlerini tamamlayan proje ekibi, bölgenin gelişimini yönlendirecek vizyon ve stratejik hedeflerin belirleneceği "İlçe...