29 / 04 / 2024

izmir buz üretim tesisi

izmir buz üretim tesisi

İzmir'in yükselen değeri Gaziemir ilçesinde girişimci Ali Akar tarafından günlük 400 ton kapasiteli buz üretim tesisi açılacak. Buzz Hause isimli tesiste kalıp, kristal, yaprak ve kuru buz üretilecek.

Alman devi Türkiye'yi seçti! İzmir'de üretim yapılacak

30 yılı aşkın süredir Türkiye'de madeni yağ üreten TotalEnergies Turkey Pazarlama, Alman beton firması Putzmeister Türkiye ile SANY Orijinal Yağlarının üretimi için üç yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı. İşte tüm detaylar...

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

İzmir Demokrasi Üniversitesi 30 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru 16 Ocak 2023!

İzmir Demokrasi Üniversitesi 30 öğretim üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi ise 16 Ocak 2023.

İzmir'de kaçak 501 kripto para üretim makinesi ele geçirildi!

İzmir Karabağlar'da yasa dışı yollarla ülkeye sokulduğu tespit edilen 501 kripto para üretim makinesi ele geçirildi. 

Gaziemir'e buz üretim tesisi inşa edildi!

İzmir'in yükselen değeri Gaziemir ilçesinde girişimci Ali Akar tarafından günlük 400 ton kapasiteli buz üretim tesisi açılacak. Buzz Hause isimli tesiste kalıp, kristal, yaprak ve kuru buz üretilecek.

İzmir Biyoteknolojik İlaç Üretim Merkezi'nin inşaatı başladı!

İzmir'in kanser ilaçlarının üretim merkezi olması için bir adım daha atıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Biyotıp ve Genom Enstitüsü'nde (İBG) Kalkınma Bakanlığı ve TÜBİTAK'tan alınan toplam 42 milyon liralık hibeyle birlikte biyoteknolojik ilaç üretim merkezi inşaatına başlandı.

İzmir Çapak İlköğretim Okulu'nda sona gelindi!

3 Yıl önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılan İzmir Çapak İlköğretim Okulu hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor.

İzmir Çapak İlköğretim Okulu'nun inşaatında sona gelindi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve 3 yıldır yapılması beklenen Çapak ilköğretim Okulu inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. Okul bir ara mahkemelik olmuştu.

Reysaş GYO İzmir Torbalı'da güneş panelleri elektrik üretim tesisini açtı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO İzmir Torbalı'da güneş panelleri elektrik üretim tesisini 4 Mayıs 2014 tarihinde açtı.

Rönesans Eğitim Vakfı İzmir'de ilköğretim okulu yaptıracak!

Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Jale Ilıcak, MEB uygun görürse İzmir'e bir ilköğretim okulu yapmak istediklerini belirtti. Ilıcak, 5 yıl içindeki hedeflerinin Rönesans İlköğretim Okulları açmak olarak açıkladı..

Ege Seramik İzmir'de yeni üretim tesisi açtı!

Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat tarafından gerçekleştirilen üretim tesisinin açılışına, Ege Seramik Yönetim Kurulu, Ege Seramik yetkili satıcıları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı...

izmir buz üretim tesisi Haberi

izmir buz üretim tesisi


Uzun yıllar Almanya'da çalıştıktan sonra İzmir'e yerleşen Ali Akar, buz sektöründeki ihtiyacı görerek yatırım yapmaya karar verdi. Gaziemir'de kurulan Buzz Hause, yaklaşık 12 milyon TL'ye maloldu. Tesis günlük 400 ton üretim kapasitesine sahip olacak.


"MERDİVENALTI OLMAMALI" 


Yüzde 100 arıtılmış içme suyu kalitesinde buz üreteceklerini belirten Akar, "Buz üretimi merpenaltı yapılmamalı. Türk halkının sağlıklı buz kullanılarak üretilen ekmek yemesini, denizden çıkmış mis gibi balıkların sağlıklı buz içerisinde tüketiciye ulaşmasını istiyorum" dedi


Yeni...