04 / 05 / 2024

İzmir By Tower Orkide

İzmir By Tower Orkide

90 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzmir Orkide By Tower, İzmir'in Bayraklı ilçesinde hayata geçiriliyor. By Tower iletişim bilgileri ise haberimizde yer alıyor.

Biva Tower projesinde teslimler 2021'de!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da yükselen Biva Tower projesinde 96 konut ve 8 ticari ünite bulunuyor. 

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

İzmir Biva Tower fiyat!

İzmir Biva Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen proje 96 daire 8 ticari üniteden oluşuyor. 

Biva Tower İzmir örnek daire!

Biva Mimarlık imzası taşıyan Biva Tower İzmir'de "Lüksün çelikle dansı başlıyor'' sloganı ile tanıtılıyor. Projede teslimler 2019 Aralık’ta yapılacak..

Bayraklı Biva Tower iletişim!

Zeminde ve zemin üstü birinci katta ticari alanlarla birlikte 96 daireden meydana gelen Biva Tower İzmir ,2019 Aralık’ta teslim edilecek..

Biva Tower Aralık 2019'da teslim edilecek!

İzmir Bayraklı’daki Biva Tower, 2019’un Aralık ayında teslim edilecek. Biva Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “10 ayda kaba inşaatı bitirmeyi hedefliyoruz. Binanın yapım hızını arttıran en önemli faktör binanın yapısal çelikten imal edilmesi” dedi.

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor!

İzmir Biva Tower: Lüksün çelikle dansı başlıyor sloganıyla tanıtılıyor. İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen İzmir Biva Tower'da 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuluyor. 

Biva Tower İzmir satışta! Yeni proje!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak tasarlanıyor. 

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Ater Tower fiyat!

Toplam 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ater Tower, Atergrup imzayla inşa ediliyor. Proje İzmir Bayraklı'da hayata geçiriliyor. İşte Ater Tower fiyat...

Bayraklı Tower'da 28.7 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

İzmir İli Bayraklı İlçesi Mansuroğlu İlçesi'ndeki Bayraklı Tower'daki 10 dükkanı 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Kavuklar Grubu tarafından satılan gayrimenkullerin ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa açıldı!

Hampton by Hilton İzmir Aliağa ideal konumuyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelden halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

İzmir By Tower Orkide Haberi

İzmir By Tower Orkide

Yüzde 30'u konut ve yüzde 70'i ofis olarak tasarlanan By Tower İzmir'in Bayraklı ilçesinde yer alıyor. Projenin temeli 2015'in ilk çeyreğinde atılacak.


3 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Orkide By Tower, 52 katlı olarak inşa ediliyor. Proje 90 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.


By Tower İzmir, Karşıyaka'ya, Bayraklı Adliyesi'ne, Bornova'ya ve otogara yakın bir konumda yer alıyor. Projenin satışları ise henüz başlamadı.


Küçükbay Grup imzası ile yükselen By Tower iletişim bilgileri;


By Tower iletişim:

Tel: +90 (232) 388 25 57

Fax: +90 (232) 388 37 92

Nurbanu...