17 / 05 / 2024

izmir cadde yenileme çalışmaları

izmir cadde yenileme çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa İzmir Caddesi’nde Büyükşehir ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi’nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Ümraniye'de cadde yenileme çalışmaları başladı!

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ümraniye’nin genelinde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

izmir cadde yenileme çalışmaları Haberi

izmir cadde yenileme çalışmaları

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile akşam geç saatlerde gerçekleştirilen yol incelemesinde bürokratlardan bilgi alan Başkan Aziz Kocoğlu, çalışan işçilerle de bir süre sohbet etti. 


2 milyon TL’ye malolacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan alt yapı çalışmasının ardından Aralık ayında başlayan çalışma kapsamında, toplam 2 bin 700 metrelik İzmir Caddesi’nin kaldırım ve yol düzenlemesi gerçekleştiriliyor. 2 milyon TL’ye mal olacak çalışmanın Mart ayı başında tamamlanması planlanıyor.


İzmir Büyükşehir...