19 / 05 / 2024

İzmir Çamdibi ev fiyatları

İzmir Çamdibi ev fiyatları

Birbiri ardına yeni projeler eklendi. Çamdibi'nden ev almak isteyenler metrekare bazında 5 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda.Türkiye'de kentsel dönüşümün en yavaş ilerlediği kentlerin başında gelen İzmir'de, Çamdibi kendiliğinden dönüşümü hız kazandı.

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

İzmir'de ev fiyatları neden artıyor?

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir'in konut fiyatlarındaki artışta zirvede yer almasına ilgili konuşan Ali Engin, ev fiyatlarını düşürecek bir öneri yaptı. Engin, "Şehri yaymamız lazım. Sorunlar çözülürse fiyat ve imar baskısı azalır" diye konuştu.

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Kiralar uçtu, ev sahipleri kiracılarını çıkarmaya başladı!

Son dönemde mega kent İstanbul, başkent Ankara ve İzmir'de ev bulmak oldukça zorlaştı.

Yabancı yatırımcıların gayrimenkulde ilk tercihi Türkiye!

Yabancı yatırımcılar koronavirüs salgınına rağmen Türkiye'den konut almaya devam etti. Trend Turnkey şirketinin Kurucu ve Yöneticisi Murat Sarıkaya, yabancıların en çok İstanbul ve İzmir'den ev aldığını söyledi.

İzmir Çiğli'de zemininde çatlaklar görülen bölgede 5 ev boşaltıldı! 

İzmir'in Çiğli ilçesinde zeminde çatlaklar oluşan bir mahallede 5 ev 1 ahır tahliye edildi. 

İzmir'de kan donduran ev sahibi cinayeti!

İzmir Çiğli'de ev sahibi Deniz Kanat gürültü yaptığı nedeniyle kiracısı O.H.'yi uyardı. "Dairenin parasını veriyorum, istediğimi yaparım" diyen kiracı, ev sahibini acımasızca öldürdü.

İzmir'de depremzedeler için yapılacak ev projesi meclis gündeminde!

İzmir'de depremde evini kaybeden vatandaşlar için yapılacak ev projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

33 yıldır devam eden hukuk mücadelesi ev sahiplerini zor duruma soktu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, 1987 yılında 5 blok halinde inşa edilen 140 daireli Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arsa sahibi arasında 33 yıldır hukuk mücadelesi devam ediyor. Ev sahipleri mahkemeden çıkacak kararı bekliyor. 

Tatile gelen turist Türkiye’de 'ev'leniyor!

Antalya, Bodrum, Çeşme gibi turizm şehirlerinin dışında İstanbul ve İzmir’i gören turistler, hem yatırım hem de yaşamak için bu kentlerde ev almaya başladı. Gayrimenkul Pazarlama Uzmanı Dr.Ali Gökçiler, turizm sezonunun açılmasıyla talebin daha da artacağını söylüyor.

İzmir Çamdibi ev fiyatları Haberi

İzmir Çamdibi ev fiyatları

Birbiri ardına yeni projeler eklendi. Çamdibi'nden ev almak isteyenler metrekare bazında 5 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda


Van'da yaşanan ve 300'ün üzerinde insanın ölümüyle sonuçlanan 7,2 şiddetindeki depremin ardından bir yasa ile Türkiye'nin gündemine getirilen kentsel dönüşüm, aradan geçen 5 yılda İzmir'de uygulanamadı. Türkiye'de kentsel dönüşümün en yavaş ilerlediği kentlerin başında gelen İzmir'de, Çamdibi kendiliğinden dönüşümü hız kazandı. Çok katlı lüks, havuzlu, spor salonlu daireler birbiri ardına inşa edilirken, bölgede gökdelen diye tabir edilen yeni projeler de boy göstermeye başladı. Bölgenin Mersinli'ye bakan noktasında iki ayrı proje ile 30 katın üzerinde yeni konut alanlarının açıldığı öğrenildi. Özel okulların, üniversitelerin, AVM'lerin tercih ettiği bölgede, gelişimi gözden kaçırmayan ev sahipleri de klasik dairelerini satışa çıkardı. Bölgede sıradan bir ev dahi 200-250 bin...