29 / 04 / 2024

İzmir Çamdibi Life Residence nerede

İzmir Çamdibi Life Residence nerede

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Seferihisar Teos Life iletişim!

Ekim 2017'de teslim edilecek olan İzmir Teos Life Evleri'nde daire fiyatları peşin ödemelerde 289 bin TL'den başlayarak değişiyor...

İzmir Flex Life Studio teslim tarihi!

35 daireye özel 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan İzmir Flex Life Studio projesi 3 bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. İşte İzmir Flex Life Studio teslim tarihi...

Çamdibi Life fiyatlar!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çamdibi Life fiyatlar kapsamında 2+1'ler 195 bin TL' den başlıyor.

Çamdibi Life satışa açıldı!

Lansmana özel olarak 59 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Çamdibi Life projesi, İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığında yükseliyor..

Çamdibi Life Ramsa Yapı Konutları!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Çamdibi Life Ramsa Yapı Konutları projesinde bloklar zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek. Projede bloklar zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek.

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

İzmir Folkart Life Bornova'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Satışlarına devam eden Folkart Life projesi İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yer alıyor. Proje İzmir'de birçok projeye imza atan Folkart Yapı tarafından yükseliyor. İzmir Folkart Life Bornova'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Bornova Folkart Life Residence ödeme seçenekleri!

Bornova Folkart Life Residence ödeme seçenekleri kapsamında peşin ve banka kredisiyle ödeme imkanı sunuyor.İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede 828 adet daire bulunuyor.

Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life Bornova'da 282 bin TL'ye 1+1!

Folkart Yapı tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje katları 6 ile 15 kata kadar farklılık gösteren 8 bloktan oluşuyor.

İzmir Bornova Folkart Life satılık konut!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde bulunan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Bornova Folkart Life'ın yüzde 65'i satıldı!

İzmir Bornova’da hayata geçirilen “Folkart Life Bornova”, Folkart Yapı imzası ile yükseliyor, fiyatların 189.000 TL’den başladığı Folkart Life Bornova’nın yaklaşık yüzde 65’i kısa sürede satıldı...

Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova Life Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Çamdibi Life Residence nerede Haberi

İzmir Çamdibi Life Residence nerede

Toplam 138 adet daireden meydana gelen projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek olan proje 2 blok halinde bulunuyor.


Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşan proje Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede 8 dükkanı bulunuyor.


İzmir İl'i Bornova İlçe'si Çamdibi bölgesinde hayata geçirilen projede 2+1'lerin alanları 115 metrekareden, 3+1'ler 140 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje metroya, Atatürk Stadı'na yürüme mesafesinde yükseliyor.


İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor ve 3+1'lerin fiyatları 375 bin TL'den başlıyor. Banka kredili ödeme yapılabilen projede daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.


Çamdibi Life satış ofisi adres 

Burak Reis Cad. No:24 Bornova/İzmir


Çamdibi Life iletişim

Telefon : 0232 486 77 27

http://camdibilife.com/

Tülay...