16 / 06 / 2024

izmir cami bakım ve onarım çalışmaları

izmir cami bakım ve onarım çalışmaları

Camilerdeki onarım ve temizlik çalışmaları da hızlı tempoda devam ediyor. Önümüzdeki iki hafta içinde Karabağlar, Buca, Konak, Aliağa, Menemen ve Menderes’te belirlenen camilerde temizlik gerçekleştirilecek.

İzmir Karşıyaka'daki dikey bahçenin bakımı unutuldu!

İzmir’de, bir ihmalkarlık ve özensizlik örneği daha. Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka girişindeki dikey bahçenin bakımını unuttu! 200 bin liraya mal edilen bahçe kurudu, kamu parası heba oldu

İzmir Dikili'de yaşlı bakım kenti projesi askıya alındı!

Dikili Belediyesi’nin ANKA Üniversitesi’ne tahsis ettiği arsa, tartışma çıkarınca, üniversiteye dönüşmesi planlanan “yaşlı bakım kenti” projesi askıya alındı. Bazı meclis üyelerinin "rant" iddiasıyla karşı çıkması nedeniyle başlamadan bitti.

İzmir Pasaport İskelesi bakım nedeniyle kapanacak!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin şehiriçi deniz ulaşımında kullandığı iskelerde başlattığı bakım, onarım, yenileme çalışmaları kapsamında 11 Ağustos Salı gününden itibaren Pasapot İskelesi geçici olarak kullanıma kapatılacak.

İzmir'de bakım yapılan asansör işçinin üzerine düştü!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir çocuk işçi, bakımını yaptığı asansörün altında kalarak yaralandı. . Kafa tasında kırık tespit edilen Ç.B, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi...

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

Elektrikte bakım kesintisi sona erecek!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

TEİAŞ Ekipleri elektriği kesmeden ilk bakımı Ankara'da yaptı!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

Elektrikte bakım kesintisine son!

TEİAŞ’ın Yapısının ve Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi'nin "Canlı Bakım Sisteminin Kurulması ve Uygulanması Aktivitesi" kapsamında Fransız RTE firmasıyla eğitim sözleşmesi imzalanarak, iletim hatlarının canlı bakımına yönelik faaliyetlere başlandı...

Bahçe bakımının 5 püf noktası!

Bahçe düzenlemesi sadece güzel görüntü için değil, daha rahat bir ortamda vakit geçirmek için önem teşkil ediyor. Konuyla ilgili olarak ISS Bahçe Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri, bahçe bakımının 5 püf noktasına dikkat çekiyor...

izmir cami bakım ve onarım çalışmaları Haberi

izmir cami bakım ve onarım çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş Genel Müdürlüğü’nün “Toptan Çözüm” çalışmaları kapsamında sürdürdüğü cami onarım ve temizlik çalışmaları, 1-7 Ekim 2013 tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle hızlandırıldı. Ekipler şu anda toplam 5 ilçede 5 camiinin onarım çalışması yaparken, camilerdeki temizlik çalışmaları da hızlı tempoda devam ediyor. Önümüzdeki iki hafta içinde Karabağlar, Buca, Konak, Aliağa, Menemen ve Menderes’te belirlenen camilerde temizlik gerçekleştirilecek. 


İZBETON Genel Müdürlüğü ekipleri, ilçelerdeki ihtiyaçlı bölgelerin fiziki düzenleme, alt yapı gibi birçok konudaki ihtiyaçlarının geniş bir yelpazede karşılandığı “Toptan Çözüm” çalışmaları kapsamında son iki yılda toplam 15 ilçede 100 caminin bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Periyodik olarak süren temizlik çalışmalarında ise son iki yılda 18 ilçede 343 camiye ulaşıldı. 



İzmir Büyükşehir...