29 / 04 / 2024

İzmir-Çanakkale Caddesi imar

İzmir-Çanakkale Caddesi imar

Aliağa’nın Çaltılıdere'de 1/1000’lik plan Aliağa belediyesi tarafından hazırlandı. Ve hazırlanan plan çok yakında hayata geçirilecek.

Çanakkale'de 46 adet gayrimenkul satılıyor!

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi Çanakkale Caddesi'ndeki 46 adet taşınmazı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında konut ve iş yerleri bulunuyor. 

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Arnavutköy Kıbrıs Caddesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Kıbrıs Caddesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Çanakkale'de imar barışına 40 bin kişi başvurdu!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bölgede, 'İmar Barışı' uygulaması kapsamında, 39 bin 898 yapı kayıt belgesi oluşturulduğu ve 148 milyon 770 bin 214 TL ödeme yapıldığı açıklandı.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

İzmir-Çanakkale Caddesi imar Haberi

İzmir-Çanakkale Caddesi imar

Aliağa’nın Çaltılıdere Mahallesine yönelik hazırlanan 1/5000’lik Nazım İmar Plan Revizyonu ve Plan Açıklama Raporu’nun Ağustos Ayı İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda kabulünün ardından, 1/1000’lik planın da Aliağa belediyesi tarafından hazır edildiği ve çok yakında hayata geçirileceği öğrenildi.

AĞUSTOS’TA BÜYÜKŞEHİR’DEN GEÇMİŞTİ

Çaltılıdere Mahallesi’nde, İzmir-Çanakkale Caddesi ile deniz arasında yer alan yaklaşık 190 hektarlık alana yönelik, 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı doğrultusunda hazırlanan Çaltılıdere Mahallesi Kuzey Kesimi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve Plan Açıklama Raporu 2016 yılı Ağustos Ayı Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan geldiği şekilde oybirliği ile kabul edilmişti. Aliağa Belediyesi Ocak Ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda görüşülen ve daha tarla vasfındayken Mehmet Haluk Erbel’e satılması talep edilen Köycivarı Mevkii’ndeki 1,578,815 m2 yüzölçümlü 970 numaralı...