30 / 04 / 2024

izmir Çiçek Kardeşler projeleri

izmir Çiçek Kardeşler projeleri

İzmir’de kentsel yenilemede adım atılması gerektiğini belirten Mustafa Çiçek, “300-400 konutluk projeyi iki yılda bitireceğiz” dedi

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Kardeşler arasında miras paylaşılmazsa ne olur? Mirasın kardeşlerden birisine devredilmesi için ne yapılır?

Miras paylaşımında kardeşler arasında sorun çıkabilmektedir. Peki bu durumda ne yapılabilir. Miras paylaşımı sorunu nasıl çözüme kavuşur? İşte detaylar!

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Perihan Karacan tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl olur?

Miras paylaşımı konusunda bazı yapılması gereken işlemler vardır. Kardeşler arasında yapılan miras paylaşımında da belli başlı hususların yerine getirilmesi gerekir. Peki nedir onlar? İşte Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl olur? sorusunun yanıtı!

Migros'tan havalara uçuracak kampanya! Ayçiçek yağı, et ve çayda çılgın indirim! İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarketleri arasında yer alan Migros, indirimlere tüm hızı ile devam ediyor. Migros; et, çay ve ayçiçek yağlarında inanılmaz indirimler yaptı! Peki, Migros'ta indirim uygulanan ürünler arasında neler var? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kardeşler arasında tapu devri masrafı bu yıl ne kadar? İşte ödenmesi gereken masraflar!

Kardeşler arasında tapu devri işlemi bağış ya da satış yöntemiyle gerçekleştirilebiliyor. Tapu devir işlemleri için alıcı ve satıcıdan belirli oranda harç ödemesi tahsil ediliyor. Peki, Kardeşler arasında tapu devri masrafı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Kardeşler arasında tapu devri masrafı 2022!

Tapu devir işlemleri için alıcı ve satıcı tarafından belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu devri kardeşler arasında olursa ne kadar harç ödenir? İşte kardeşler arasında tapu devri masrafı 2022...

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Koç tarafından açıldı.

Aras Kardeşler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Aras Kardeşler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Asael tarafından kuruldu.

Kocaeli'de kardeşler arasında arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Başiskele'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada bir kişi öldü.

izmir Çiçek Kardeşler projeleri Haberi

izmir Çiçek Kardeşler projeleri

Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa çiçek, giderek artan nüfusuyla dikkat çeken İzmir’de en çok merkez ilçelerde kentsel yenileme konusunda adım atılması gerektiğini söyledi.


Şu anda kentsel dönüşüm adı altında ‘eskisini yık, yenisini yap’ mantığıyla hareket edildiğini dile getiren Çiçek, dönüşümün mutlaka ada bazlı ve sosyal donatıları da içeren nitelikte olması gerektiğini vurguladı. Kentsel dönüşüm kapsamındaki ilk projelerine hazırlandıklarını kaydeden Mustafa Çiçek, şehir merkezinde özel bir konut projesi gerçekleştireceklerini belirtti. Yüksek yapılardan oluşacak 300-400 konutluk bu projenin kentsel yenileme konusunda örnek gösterileceğini söyleyen Mustafa Çiçek, şunları söyledi:


‘Deniz manzaralı’

“Bugüne kadar kendi arsalarımız üzerinde konut üretiyorduk. İzmir’in ihtiyacını karşılamak için kentsel yenileme projesine imza atma kararı aldık.”


Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek de, bölgede tamamen yenilenmiş bir alan oluşturacaklarını vurguladı, “Konutlar, deniz...