02 / 05 / 2024

izmir çocuk mimarlık atölyesi

izmir çocuk mimarlık atölyesi

TÜRK Eğitim Derneği (TED) Aliağa Koleji ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliğiyle "Çocuk ve Mimarlık" konulu atölye düzenlendi.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

İzmir Üniversitesi'nin iç mimarlık öğrencileri projelerini tanıttı!

İZMİR Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Sektörel Buluşma Günü"nde projelerini tanıttı.

Seramiksan, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencilerini ağırladı!

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

İzmir'de çocuk mimarlık atölyesi kuruldu!

TÜRK Eğitim Derneği (TED) Aliağa Koleji ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliğiyle "Çocuk ve Mimarlık" konulu atölye düzenlendi.

İzmir Mimarlık Merkezine uluslararası ödül!

İZMİR’in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan eski Tekel deposunun restorasyonuyla yapılan Mimarlar Odası İzmir Şubesi/ İzmir Mimarlık Merkezi binası uluslararası bir mimarlık ödülü kazandı.

İzmir Mimarlık Merkezine uluslararası ödül!

İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan eski Tekel deposunun restorasyonuyla yapılan Mimarlar Odası İzmir Şubesi/ İzmir Mimarlık Merkezi binası uluslararası bir mimarlık ödülü kazandı.

Mimarlık öğrencileri İzmir'i güzelleştirecek!

İngiltere merkezli dünya çapındaki mimarlık okulu Architectural Association, bu yılki çalışma sahasını Gediz Üniversitesi işbirliğiyle İzmir olarak belirledi. Dokuz ülkeden gelen mimarlık öğrencileri incelemelere başladı.

İzmir'de dev projelerde Epig Mimarlık'ın imzası var!

İZMIR'de yüksek katlı yapılardan hastane ve üniversitelere kadar pek çok pıestıjli inşaat projesinin yaratıcısı Mimar Semiha Güneş, sahip olduğu şirketi Epig Mimarlık bünyesindeki işlerle sessiz sedasız sayısız başarıya imza atıyor.

AKG Gazbeton Mimarlık Haftası'nı İzmir Mimarlık Merkezi'nde kutladı!

AKG Gazbeton Mimarlık Haftası'nı İzmir Mimarlık Merkezi'nde kutladı. AKG Gazbeton, İzmir’li Mimarları, İzmir’in mimari alanda da marka şehir olması konusunda hep birlikte hareket etmeye çağırdı.

Çizgim Mimarlık ve İnşaat'tan İzmir'e yeni bir proje: Fokai Terasları!

Çizgim Mimarlık ve İnşaattan İzmir' in yükselen değeri Yeni Foça' ya büyük yatırım.İzmirliler' e nefes aldıracak Fokai Terasları projesi, 39 lüks konuttan meydana geliyor.

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne doçent arıyor!

İzmir Üniversitesi Rektörlüğü Mimarlık Fakültesi'ne Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerine profesör ve yardımcı doçent arıyor...

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman'ı ağırlıyor

izmir çocuk mimarlık atölyesi Haberi

izmir çocuk mimarlık atölyesi

TÜRK Eğitim Derneği (TED) Aliağa Koleji ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliğiyle "Çocuk ve Mimarlık" konulu atölye düzenlendi. TED Aliağa Koleji 4 ve 5'nci sınıflardan 31 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen atölye çalışmasında öğrenciler İzmir Mimarlık Merkezi'ni keşfetti, daha sonra da kendi mimarlık merkezlerini yarattı. Doç. Dr. Hikmet Sivri Gökmen yürütücülüğündeki atölye çalışmasına katılan çocuklar, bu yılki çalışmanın temel hedefi doğrultusunda bir binayı tüm yönleri ile tanıma imkanı buldu. Çocuklara Mimarlık Merkezi çeşitli anlatımlar ve bina gezisi ile detaylı bir şekilde tanıtıldı. Mimarlık merkezinin keşfine yönelik olarak hazırlanan föy çalışmasını tamamlayan çocuklar, verilen malzemeler ile kendi mimarlık merkezlerini yaptı.


TED Aliağa Koleji Vakfı Başkanı Deniz Komsuoğlu, teorinin yanında uygulamalı eğitime de önem verdiklerini belirterek, "4 ve 5'nci sınıf öğrencilerimizin katıldığı çocuk...