02 / 05 / 2024

İzmir çocuk mimarlık

İzmir çocuk mimarlık

TÜRK Eğitim Derneği (TED) Aliağa Koleji ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliğiyle "Çocuk ve Mimarlık" konulu atölye düzenlendi.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

Nea Vourla Konut Sitesi'ne XL Mimarlık Mühendislik imzası!

İzmir Urla’daki Nea Vourla Konut Sitesi projesi, Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık Ege'nin İncisi İzmir'de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.

Çiğli Sardes Hastanesi'ne RSG İç Mimarlık imzası!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan İzmir Çiğli’deki Sardes Hastanesi, doğadan esinlenilen detayları ve hasta psikolojisi odaklı tasarım anlayışıyla dikkat çekiyor…

Verano Şantiye: RSG Mimarlık'tan doğayla bütünleşen tasarım!

İç mekan ve cephe tasarımları İç Mimar R. Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ortaklığındaki RSG İç Mimarlık imzasını taşıyan, İzmir Çeşme’deki Verano Şantiye, doğayla bütünleşen, yalın ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

İzmir Üniversitesi'nin iç mimarlık öğrencileri projelerini tanıttı!

İZMİR Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Sektörel Buluşma Günü"nde projelerini tanıttı.

Çınaroğlu Mimarlık her yapının tasarımını gerçekleştirecek!

İzmir Ayrancılar Mahallesi'nde hizmete giren Çınaroğlu Mimarlık, Ayrancılar'ın değil tüm Torbalı'nın mimari yapısını kâğıda dökecek. Barış Manço Caddesi üzerindeki işletmede, konut tasarımlarının yanı sıra her türlü yapının tasarımı gerçekleştirecek.

Seramiksan, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencilerini ağırladı!

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Seramiksan, iç mimarlık öğrencilerini ağırladı!

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

İzmir çocuk mimarlık Haberi

İzmir çocuk mimarlık

TÜRK Eğitim Derneği (TED) Aliağa Koleji ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliğiyle "Çocuk ve Mimarlık" konulu atölye düzenlendi. TED Aliağa Koleji 4 ve 5'nci sınıflardan 31 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen atölye çalışmasında öğrenciler İzmir Mimarlık Merkezi'ni keşfetti, daha sonra da kendi mimarlık merkezlerini yarattı. Doç. Dr. Hikmet Sivri Gökmen yürütücülüğündeki atölye çalışmasına katılan çocuklar, bu yılki çalışmanın temel hedefi doğrultusunda bir binayı tüm yönleri ile tanıma imkanı buldu. Çocuklara Mimarlık Merkezi çeşitli anlatımlar ve bina gezisi ile detaylı bir şekilde tanıtıldı. Mimarlık merkezinin keşfine yönelik olarak hazırlanan föy çalışmasını tamamlayan çocuklar, verilen malzemeler ile kendi mimarlık merkezlerini yaptı.


TED Aliağa Koleji Vakfı Başkanı Deniz Komsuoğlu, teorinin yanında uygulamalı eğitime de önem verdiklerini belirterek, "4 ve 5'nci sınıf öğrencilerimizin katıldığı çocuk...