16 / 05 / 2024

izmir cumhuriyet bulvarı

izmir cumhuriyet bulvarı

Gaziemir'de hizmete girecek yeni fuar alanı ve artan etkinliklerle otel sayısı giderek artıyor. İzmir'e kısa süreli gelenlerin en çok tercih ettiği şehir otelleri özellikle Cumhuriyet Bulvarı'nda arttı.

İzmir'de 700 metrelik caddede 13 otel hizmet verecek!

Şu anda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki caddeye 7 yeni otel daha geliyor. 3 otelin inşaatı sürerken, 4 otelin yapım hazırlıkları devam ediyor...

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İzmir Modda Bulvar'da teslimler Haziran'da!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde inşa edilen, Modda Bulvar'ın ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor. 

Konak Tramvayı'nın inşaat çalışmalarında son durum!

İzmir'de hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalatları kapsamında bu hafta sonu Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasındaki bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

İzmir'e Modda Bulvar projesi geliyor!

Bu yıl 600 milyon lira yatırım planladıklarını dile getiren Ontan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öktem, İzmir'in yeni projesi olan Modda Bulvar projesinin de Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Keçiören Bulvarı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak yeni Keçiören Bulvarı (Yavuz Sultan Selim Bulvarı) yapımında son aşamaya geldi. Bulvar'ın29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda trafiğe açılması hedefleniyor.

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nin yol sorunu çözüldü!

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde altyapı ve doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmadığı için köstebek yuvasına dönen yollarda asfaltlama çalışması başlatıldı.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ilk ihalesi tamam!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Mithatpaşa Parkı önünde yolu yeraltına almak üstünü meydan yapmak için 2015 Ağustos ayında başladığı proje, ilk ihale kapsamında tamamlanamadı.

izmir cumhuriyet bulvarı Haberi

izmir cumhuriyet bulvarı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkam ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Cumhuriyet Bulvarı'nın yeni oteller merkezi olduğunu aktardı. 



Kent merkezinde bulunması ve denize yakınlığı nedeniyle pek çok yerli ve yabancı grubun yer arayışında olduğu Cumhuriyet Bulvarı, İzmir'in "oteller bölgesi" oldu. Şu anda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki yaklaşık 1 km uzunluğundaki caddeye 7 yeni otel daha geliyor. Şu anda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki caddeye 7 yeni otel daha geüyor. 3 otelin inşaatı sürerken, 4 otelin yapım hazırlıkları devam ediyor. 

Halihazırda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki caddeye 7 yeni otel daha geliyor. 3 otelin inşaatı sürerken, 4 otelin...