03 / 05 / 2024

izmir dar gelir projesi

izmir dar gelir projesi

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, çarpık yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, ''Dar gelirli vatandaşlarımızı gözeteceğiz, yeni projelerimizle konut edinmesini sağlayacağız'' diye konuştu.

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

Orta gelir konut kredi oranları ne kadar? Orta Gelir Konut Kampanyası başvuruları ne zaman?

Dar gelirliyi sevindiren TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de çalışmalarda sona gelindi. Peki 2022 Orta Gelirli Konut kampanyasının detayları neler? Orta Gelir Konut Kampanyası başvuruları ne zaman? İşte ayrıntılar...

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Aşırı pahalı konut sorununa çözüm raporu açıklandı: Öncelik dar gelir grubuna verilmeli

Türkiye'de son bir yılda aşırı pahalanan konut fiyatları ve kira sorununa Saadet Partisi'nden çözüm önerisi geldi. Partinin yaptığı değerlendirmede dar gelir grubunun konuta erişiminin önceliklendirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

TOKİ'den emekliye ve evi olmayana ucuz konut müjdesi geldi! 81 ilde yüz binlerce konut 10 bin lira peşinatla satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

TOKİ'nin İzmir Karaburun'daki projesinde sular durulmuyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde TOKİ tarafından hayata geçirilmek istenen konut projesine Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'dan tepki geldi. Erdoğan, "Bu konutlar dar gelirli vatandaşlarımıza hitap etmeyecek, üst gelir grubuna yönelik bir rant projesi olacaktır" dedi.

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022!

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 ve TOKİ İzmir Ödemiş projesiyle ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ İzmir Bergama alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ İzmir Bergama orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

izmir dar gelir projesi Haberi

izmir dar gelir projesi

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci başlatılan uygulamayla 10 bini aşkın İzmirli'nin düşüncelerini, şikayetlerini, önerilerini ve taleplerini dinledi.

Sputniknews'ta yer alan habere göre Zeybekci, 'Zeybekci İzmir'i dinliyor' sloganlı sosyal medya hesapları ve WhatsApp üzerinden kendisine gelen mesajları ekibiyle inceledi. Zeybekci, verdiği cevapta kentsel dönüşümden altyapıya, ulaşımdan trafik problemlerine kadar birçok alanda çözümlerini anlattı.

Kente ilişkin beklentilerini, sorunlarını öğrenmek için WhatsApp'ta 'Zeybekci İzmir'i Dinliyor', Twitter, Facebook ve Instagram ise #ZeybekciİzmiriDinliyor etiketiyle başlatılan çalışmaya 10 günde 10 bini aşkın İzmirli mesaj gönderildi.

Talepleri dikkatle dinlediğini, öneri, tavsiye, proje ve sorunları tek tek değerlendirdiklerini söyleyen Zeybekci, "Sevgili hemşehrilerim İzmir'i dinliyoruz, sizi dinliyoruz. WhatsApp hattı ve sosyal medya hesaplarımıza binlerce mesaj geldi. Mesajlarda anlatılanlardan İzmir'e yönelik projelerimizde yararlanıyoruz. İzmirli'nin düşüncesi, fikri, önerisi bizim için...