23 / 07 / 2024

izmir devlet hastaneleri

izmir devlet hastaneleri

Yaşlı nüfusunun fazla olduğu, huzurevi ve bakım merkezlerinin yaygın olduğu ilçede yaşayan vatandaşlar, "Akşam 5'ten sonra sağlık hizmetini alabileceğimiz bir merkez yok. Bazı günler eczane bile açık olmuyor" diye isyan etti.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

GSS ve Bağ-Kur prim borçluları dikkat! 31 Aralık son gün!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini bildirdi.

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

İstanbul’daki devlet hastaneleri depreme dayanıklı mı?

Marmara Depremi’nin ardından 21 yıl geçmesine rağmen depremde hasar gören hastaneler onarılmadı. Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü ise bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'daki devlet hastaneleri kapatılacak mı?

Bursa Şehir Hastanesinin hizmete girmesiyle diğer devlet hastanelerinin kapatılıp kapatılmayacağı ve Şehir Hastanesine ulaşımın nasıl sağlanacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

İzmir Seferihisar'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

İzmir Seferihisar'da yeni devlet hastanesi yapılması için ilk adım atıldı. Düzce Mahallesi'nde yapılacak hastanenin yeri Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

izmir devlet hastaneleri Haberi

izmir devlet hastaneleri


Sağlık hizmetine ulaşmakta ciddi sıkıntılar yaşayan Güzelbahçe halkı hastane istiyor. Belediye öncülüğünde başlatılan imza kampanyasında ilk günlerde 3 bine yakın imza toplandı. Yaşlı nüfusunun fazla olduğu, huzurevi ve bakım merkezlerinin yaygın olduğu ilçede yaşayan vatandaşlar, "Akşam 5'ten sonra sağlık hizmetini alabileceğimiz bir merkez yok. Bazı günler eczane bile açık olmuyor" diye isyan etti. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise, "İlçemize devlet hastanesi yapılması için arsamız var. İlçede yaşayan bir hayırseverimiz de hastane için 5 milyon TL bağışladı. Güzelbahçe halkı, hastanesini istiyor" dedi. 


İmza kampanyası başlatıldı

"Hastane için bir imza ver" adı altında imza kampanyası başlattıklarını belirten Başkan İnce, Güzelbahçe'ye hastane yapılması için üç-dört yıldır çeşitli girişimlerinin olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Sağlık Bakanlığı'na ilçemize tam...