07 / 05 / 2024

izmir Devlet hastanesi kapatılıyormu

izmir Devlet hastanesi kapatılıyormu

İZMİR'in Bornova ilçesinde hizmet veren Türkan Özilhan Devlet Hastanesinin boşaltılmasına karar verildi. 1996 yılından bu yana hizmet veren hastanenin yerine 200 yataklı yeni hastane yapılacağı söylendi.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

İzmir Seferihisar'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

İzmir Seferihisar'da yeni devlet hastanesi yapılması için ilk adım atıldı. Düzce Mahallesi'nde yapılacak hastanenin yeri Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapım süreci mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapımına ilişkin olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 6 soru sordu..

İzmir Torbalı Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, bölgedeki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. TOKİ tarafından inşa edilen Torbalı Devlet Hastanesi'nin 5 ay sonra açılacağı belirtildi.

İzmir Ödemiş Yeni Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

İzmir'de depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkımına karar verilen eski Ödemiş Devlet Hastanesi'nin yerine yapılan yeni hastanenin Haziran ayında açılması planlanıyor. Hastanenin 5 yıldızlı otel görünümünde olacağı belirtildi.

İzmir Çiğli Devlet Hastanesi taşınıyor mu?

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir Çiğli Devlet Hastanesi'nin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Purçu sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti. Peki, İzmir Çiğli Devlet Hastanesi taşınıyor mu?

İzmir Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı başladı!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun seçim vaatlerinden biri olan Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı başladı. Yapılacak hastanenin 75 yataklı olacağı belirtildi.

İzmir Çiğli Devlet Hastanesi, Aliağa'yı rahatlatacak!

Aliağa Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kerem Ali Sürekli, Aliağa halkının yeni hastane beklentisini karşılamak için çalıştıklarını söyledi. Sürekli, "İhtiyaç çok net ve açık. Bu konuda yürüttüğümüz çalışmalarda da belli bir noktaya geldik.

İzmir Selçuk Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

İzmir Milletvekili ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli, yakından takip ettiği, yeni Selçuk Devlet Hastanesi'nin inşaatına başlanacağı müjdesini verdi.

izmir Devlet hastanesi kapatılıyormu Haberi

izmir Devlet hastanesi kapatılıyormu

Vatandaşlar, karara tepki gösterdi. Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden hastane yönetimine gönderilen yazıda, hastanenin şubat ayı sonuna kadar tamamen boşaltılması istendi. Daha önce mevcut hastanenin hemen yanındaki alanda hayata geçirilecek yeni hastanenin yapımında kademe kademe ilerleneceğinin belirtilmesine rağmen, müteahhit firmanın bu şekilde temel atamayacağını söylemesi üzerine, hastanenin kapatılmasına karar verildiği öne sürüldü. Polikliniğin dışında görev yapan sağlık çalışanlarının da boş durumda beklememesi için. bölgedeki hastanelere görevlendirileceği öğrenildi. 


Türk Sağlık Sen 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, karardan geri adım atılması için yetkililere çağrıda bulundu. Doğruyol, "600'ü acil olmak üzere, günlük 2 bin 500 hastaya poliklinik hizmeti veren bir hastane nasıl kapatılabilir? Bornova'nın tek devlet hastanesi olan, çevre yollarına yakın olması sayesinde trafik kazasına ilk müdahalenin yapıldığı hastanenin kapatılması kabul...