17 / 05 / 2024

izmir efe city

izmir efe city

İzmir Efecity 'de fiyatlar 97 bin liradan başlıyor, proje Çiğli Evka 5'te yükseliyor...

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

Folkart City İzmir ödeme şekilleri!

Folkart İncity Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Folkart City İzmir ödeme şekillerine göre yüzde 20 peşinatla banka kredili ödeme yapılabiliyor...

İzmir Folkart İn City fiyatlar!

İzmir Folkart İn City fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart İncity projesi Eylül 2019'da teslim edilecek...

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

İzmir Efe City fiyatlar!

10 katlı 4 bloktan oluşan İzmir Efe City fiyatlar 120 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.

İzmir Studio City'de sıfır faiz kampanyası!

Emlak sektörünü hareketlendirmek için başlayan düşük sabit faiz kampanyasına bir destek de Yücesoy Mühendislik'ten geldi.

İzmir' e 2 yeni proje! Megapol Çarşı Kule ve Megapol City!

Megapol İnşaat tarafından İzmir' de hayata geçirilecek olan Megapol Çarşı Kule ve Megapol Cİty projelerin lansmanı önümüzdeki günlerde yapılacak. Megapol Çarşı Kule projesi Konak İlçe' sinde, Megapol City Bayraklı İlçe' sinde yükseliyor.

İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları' nda daireler 170 bin TL' den başlıyor!

Hasbağ İnşaat tarafından yükselen İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları toplam 112 daireden oluşuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları'nda daireler 170 bin TL' den başlıyor.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

İzmir Bayraklı City Of Sunset ne zaman teslim?

İzmir Bayraklı City Of Sunset ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 2 kule şeklinde yükselen projede Bayraklı Adliyesi 'ne yakın konumda yer alıyor...

İzmir Bayraklı City of Sunset ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı City of Sunset ofis fiyatları bilgileri haberimizde bulunuyor. City of Sunset ofis projesi İzmir'de Bayraklı Adliyesi'nin önünde inşa ediliyor...

Beyaz City'de 120 bin TL'ye! Hemen teslim!

5 blokta 320 konuttan Beyaz City'de fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor

izmir efe city Haberi

izmir efe city


Yapı Teknik Mühendislik'in İzmir'de 7 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirdiği Efecity 'de 132 konut bulunuyor. Proje Çiğli 'de yükseliyor.


Çiğli Efecity 'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor. Proje 10 katlı 4 blok halinde yükseliyor.


İzmir Efecity 'den yüzde 30 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor, projede yer alan konutların Ağustos 2014'te teslim edilmesi planlanıyor.


İzmir Efecity fiyatları: 

1 oda 1 salon konutlar 97 bin liradan;

2 oda 1 salon konutlar 165 bin liradan;

3 oda 1 salon konutlar 185 bin liradan;

Bahçeli giriş kat konutlar ise 250 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


İzmir Efecity 'nin sosyal alanları arasında; mini futbol ve basketbol sahası, şelale ve göletli park, playstation odası, kaydıraklı yüzme havuzu, otopark...