01 / 05 / 2024

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi Tema Parkı

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi Tema Parkı

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Edirne Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak!

Edirne'de yapımı devam eden Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak...

Evrensel Çocuk Müzesi'nde sona yaklaşıldı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın vizyon projeleri arasında yer alan ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nün yapımında sona yaklaşıldı.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi'nde sona gelindi!

Karşıyaka Belediyesi'nin hayata geçirdiği Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Yenimahalle Evrensel Değerler Çocuk Müzesi açılıyor!

Yenimahalle Belediyesi'nin ilçede hayata geçirdiği Evrensel Değerler Çocuk Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılıyor.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

Karaman Akçaşehir'de çocuk parkı açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, 'kardeş kent' Karaman Akçaşehir'de yapımını tamamladığı çocuk parkının açılışını yaptı. 4 bin metrekarelik alana kurulan parkta, çocuk oyun alanı, spor sahası ve spor alanı da oluşturuldu.

İzmir'e çocuk köyü inşa edilecek!

Korunma ihtiyacındaki çocuklara yeni bir hayat veren Koruncuk Vakfı, Bolluca'dan sonra İzmir'e de çocuk köyü kuruyor. Genel Müdür Güveniş, "İzmir'i 8.2 milyon liraya inşa edeceğiz" diyor

İzmir'de çocuk mimarlık atölyesi kuruldu!

TÜRK Eğitim Derneği (TED) Aliağa Koleji ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliğiyle "Çocuk ve Mimarlık" konulu atölye düzenlendi.

Ankara Yenimahalle'ye Çocuk Müzesi inşa ediliyor!

Her geçen gün yeni bir projeye imza atan Yenimahalle Belediyesi, inşaatına başladığı "Evrensel Değerler Çocuk Müzesi" için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Güzelbahçe Berkin Elvan Çocuk Parkı açıldı!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi’nin Yaka Mahallesi’nde yaptırdığı Berkin Elvan Çocuk Parkı muhteşem bir törenle hizmete girdi. Berkin Elvan’ın annesi ve babasının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Alligator Boya ile çocuk hastanelerine sağlık geliyor!

Alligator Boya, renklendirme projesi kapsamında, İstanbul Şişli Etfal ve İzmir Dr. Behçet Uz Hastanelerinin Çocuk Onkoloji Bölümlerini boyadan dolayı alerji olma ihtimalini en aza indiren ELF Serisi ile renklendirdi.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi Tema Parkı Haberi

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi Tema Parkı

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.


Mavişehir’de inşa edilecek parkın temeli, yarın (8 Ekim) CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atılacak. Dinozor heykelleri, çeşitli canlı türlerinin maketleri, biyolojik gölet, sergi ve eğitim alanlarının yer alacağı dev park, Ege Bölgesi’nde ilk ve tek olacak.


EGE’DE İLK OLACAK

Hayata geçirdiği projelerle fark yaratan Karşıyaka Belediyesi, Ege Bölgesi’nin ilk ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için yapım aşamasına geldi. Mavişehir’de inşa edilecek parkın temel atma töreni, yarın (8 Ekim Cumartesi) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleşecek.


Caher Dudayev Bulvarı üzerinde yapılacak tören, saat 12.30’da başlayacak. Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası konseri ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından, dev park için ilk kazma vurulacak. Park ile birlikte, eş zamanlı...