27 / 04 / 2024

izmir expo turizm

izmir expo turizm

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'in İzmir ziyaretini değerlendiren ETİK Başkanı Mehmet İşler, " Bakanımız Ömer Çelik , sektörün sorunlarının aşılması için hızla çalışılacağını söyledi " dedi

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Antalya Expo Bulvarı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan EXPO Bulvarı ile eskiden yarım saati bulan Kundu turizm bölgesinden Aksu’ya ulaşım 6 dakikaya düştü.

EXPO 2016 projesi Antalya'nın yüzünü güldürecek!

Antalya Valisi ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muammer Türker, EXPO 2016 projesinin hem turizm kenti Antalya'nın hem de Türkiye'nin yüzünü ağartacağını ve kentin marka değerini arttıracağını söyledi.

Yabancı turizm yöneticilerinden Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ziyaret eden yabancı turizm yöneticileri, “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

World Expo Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

World Expo Travel Turizm Limited Şirketi, Emre Ete ve Yunus Ete ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bağcılar, Evren Mahallesi, Gülbahar Caddesi, Gür Sokak'ta kuruldu.

İzmir Turizm Ticaret Serbest Bölgesi canlanacak!

ESBAŞ ve ALSER'in protokol törenlerine katılan Bakan Zeybekci, Turizm Ticaret Serbest Bölgesi için 5 bakanın Ankara'da görüştüğünü dile getirdi, "En iyisini biz yapacağız" dedi

İzmir'deki turizm yatırımlarının ön çalışmaları başlayacak!

Karşıyaka'nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktaları belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışmalar başlatılacak.

Veysel Eroğlu: İzmir'i turizm markası yapacağız!

Turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini belirten AK Parti milletvekili adayı Bakan Veysel Eroğlu, "Kruvaziyer, doğa ve sağlık turizminde İzmir'i marka yapacağız" dedi.

MNV Turizm İzmir'de otel yatırımına başladı!

İzmir’in önde gelen aile şirketleri arasında yer alan İzmir Mühendislik Şirketler Grubu bünyesindeki MNV Turizm A.Ş., İzmir Aliağa bölgesinde Hampton by Hilton markasıyla otel yatırımına başladı.

izmir expo turizm Haberi

izmir expo turizm


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in İzmir ziyaretini değerlendiren Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, sektör temsilcileri olarak Bakan Çelik'in ziyaretinden çok memnun olduklarını söyledi. Turizm sektörü açısından İzmir'de yürütülen ve yürütülmesi gereken pek çok projeyi Bakan Çelik ile paylaşma imkanı bulduklarını söyleyen İşler, "Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik'in bütün bürokratlarıyla İzmir'e adeta çıkarma yapması, kenti ne kadar önemsediğini göstermiştir. Bakan Çelik'e özellikle İzmir'in EXPO yürüyüşünde kentin daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğu belirttik" dedi.


Tanıtım komisyonu 

İşler, Bakan Çelik'in bu ziyaretiyle hem sektörün sorunlarını hem de turizmle ilgili projelerini aktarma fırsatı bulduklarını vurguladı. İşler, "Sayın Bakanımız, Ege ve İzmirli turizmcilerin çatı örgütü olan ETİK ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın...