28 / 08 / 2024

İzmir fatih koleji kapatıldımı

İzmir fatih koleji kapatıldımı

İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar kapsamında, 49 eğitim kurumu daha kapatıldı. Kapatılan okulların sayısı 89'a yükseldi.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki kaçak yapısı için yıkım kararı!

FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'da bulunan 8.3 dönümlük çiftliğinde ağaç kolonlar üzerinde inşa edilen kaçak eviyle ilgili yıkım kararı alındı.

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Doğa Koleji'nde son durum: Veliler tepki gösterdi!

İzmir'de öğretmenlerin aylarca maaş alamayıp, iş bırakması nedeniyle İTÜ Vakfı'na devredilen Doğa Koleji'ndeki veliler, 1 hafta geçmesine rağmen öğretmenler ile diğer personelin hala maaşını alamadığını iddia etti. Veliler okulun önünde toplandı ve duruma tepki gösterdi...

Babacan Port Royal'de 277 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ön talep fırsatlarının devam ettiği Babacan Port Royal, Babacan Holding tarafından Sefaköy'de inşa ediliyor. Proje, Fatih Koleji ve Hotel Pullman'ın karşısında, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika mesafede konumlandırılıyor..

Darıca'daki Fatih Koleji'ne el konuldu!

KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü ile ilişkisi olduğu iddiasıyla mühürlenen Fatih Koleji'ne el konuldu. Fatih Koleji'nde demirbaş sayımı yapılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilmesi için işlem başlatıldı.

Fatih Diniz: Karşıyaka Stadı için Danıştay kararı bekleniyor!

İzmir Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine ihalesi Ankara 18'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen 15 bin kişilik yeni stat inşaatıyla ilgili görüşmeler yapmak üzere başkente gitti.

Başakşehir Belediyesi'nden 260 milyon TL'ye satılık arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Kayaşehir Fatih Koleji'nin karşısındaki 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 260 milyon TL olarak belirlendi.

Başakşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Kayaşehir Fatih Koleji'nin karşısındaki 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 260 milyon TL olarak belirlendi.

Kent Koleji Gaziemir Kampüsü açıldı!

Kent Koleji, düzenlediği törenle Gaziemir Kampusü'nü eğitime açtı. Kent Koleji Okullar Genel Müdürü Tolga Özsoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İzmir Vali Yardımcısı Fatih Damatlar da katıldı...

Bahçeşehir Koleji İstanbul ve İzmir'de ikişer okul açacak!

Türkiye'de 60 kampüs ve 110 okulu bulunan Bahçeşehir Koleji yeni yatırımlarla atağa kalkarak büyüyecek. Bu yıl İstanbul ve İzmir’de ikişer kampüs okul olmak üzere Anadolu’nun birçok ilinde yeni yatırımlar yapılacak.

Bahçeşehir Koleji Torbalı kampüsü ne zaman açılacak?

Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde kampüs açıyor. 15 bin metrekarelik alanı kapalı olmak üzere 57 dönüm arazi üzerine kurulacak kampüs, Türkiye’de en büyük araziye sahip olan kampüs olacak.

Bahçeşehir Koleji İzmir'de 2. kampüsünü açıyor!

59 kampus ve 109 okulu ile Türkiye'nin her noktasına eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir'de ikinci kampusü olan Güzelbahçe kampüsünü açıyor.

İzmir fatih koleji kapatıldımı Haberi

İzmir fatih koleji kapatıldımı


İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlar kapsamında, FETÖ'ye finansal destek sağladığı tespit edilen 49 eğitim kurumu daha kapatıldı. Son okullarla birlikte faaliyetine son verilen eğitim kurumu sayısı 89'a yükseldi. Kapatılan okullar arasında İzmir'in ünlü eğitim kurumu Fatih Koleji de yer aldı.


İzmir'de FETÖ operasyonları Paralel Yapı'nın diğer okullarına da sıçradı. Bu kapsamda dün Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan kanun hükmünde kararname ile daha önce üniversitesi de kapatılan Fatih İlk ve Ortaokulu, Fatih Fen Lisesi'nin de aralarında bulunduğu eğitim kurumlarının kapısına kilit vuruldu.


Bunun yanı sıra Nokta Koleji'nin de faaliyetine de son verildi. Eğitim kurumlarının yanı sıra FETÖ'ye finansal destek sağladığı tespit edilen yurtlar da kapatıldı. Yurtların arasında Bornova'nın Mevlana semtinde çok sayıda öğrencinin kaldığı Mevlana Orta Öğretim Erkek Öğrenci...