05 / 05 / 2024

izmir folkart projesi

izmir folkart projesi

Habertürk Egeli Gazetesi'nde Hüseyin Aslan'ın bugünki yazısında İzmir'de kentsel dönüşümü kaleme aldı.

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu! 517 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 517 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli! O ilçeye 98 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli... Sadece o ilçeye 98 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den İzmir Karaburun projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son günlerde tartışmalara neden olan İzmir Karaburun projesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Bergama projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Bergama 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Folkart Vega nerede?

İzmir Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri 2021 yılında gerçekleştirilecek.

İzmir Folkart Vega fiyat!

İzmir Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimleri 2021 yılında yapılacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

İzmir Folkart Vega 2021'de teslim!

Folkart Vega projesi 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor. 2021 yılında teslimlerin yapılacağı projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor.

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Ankara-İzmir YHT Projesi'ne ilişkin 8 soru TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Sındır sorularını Bakan Turhan'a sordu..

izmir folkart projesi Haberi

izmir folkart projesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu; başından beri kentsel dönüşüm felsefesini "demokratik, katılımcı, saydam, çevre ve insan odaklı, sosyal içerikli, bütüncül, yüzde 100 uzlaşma ve yerinde dönüşüm esaslı, hak sahiplerinin hak ve hukukunu koruyan ve uygar yaşamı hedefleyen bir operasyon" olarak tanımlıyor. 


Karabağlar ilçesi, Uzundere ve Yurdoğlu mahallelerini kapsayan 320 bin m2'lik alanda 487 yapı, 1.170 bağımsız konutta 6 bin kişinin ikamet ettiği "Uzundere Kentsel dönüşüm Alan sınırı" 9 Eylül 2012'de Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmişti. 


Kocaoğlu; sosyal demokrat bir anlayışla halkla iletişim kanallarını sürekli açık tutarak, doğru ve sağlıklı bilgilendirmek amacıyla bölgede İletişim ve Tanıtım Merkezimi açarak yola çıkmıştı. 


Bu arada; öncelikle bölge insanının sosyal dokusu, yaşam tarzı ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak mevcut yapı stoğu ve yapı karakteri hak sahipleriyle görüşülerek...