03 / 05 / 2024

İzmir Fuar Vali Toprak

İzmir Fuar Vali Toprak

Aziz Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak ile vekilleri Gaziemir'de yapımı süren Fuar İzmir şantiyesinde ağırladı. Vali Toprak, tesis için Kocaoğlu'nu tebrik ederken, "Önemli hedeflere giden ilimizin böyle tesislere ihtiyacı vardı" dedi.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Yapı Fuarı temsilcileri İzmir'de buluşturdu!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapısektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı: "Fuar İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksidir" dedi. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: "Fuarlar, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

İzmir Kültürpark restore edilecek!

İzmir’de 25 Mart’ta görkemli bir açılış var... “Fuar İzmir” açılıyor. Böylece yılların ünlü İzmir Fuarı artık tarihe karışıyor. Adnan Menderes Havalimanı’na 10, şehir merkezine 15 dakika mesafedeki yeni fuarda ilk olarak “Mermer” sergileniyor.

İzmir Mobilya Fuarı'na 192 firma katılacak!

Bu yıl 26'ıncısı düzenlenecek İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO, 25 Şubat'ta 192 firmanın katılımıyla açılacak.Nuray Eyigele, yaptığı açıklamada bu yıl katılımcı sayısını yüzde 15 oranında büyüttüğünü ifade etti.

Fuar İzmir Türkiye'nin en büyük fuar merkezi olacak!

Türkiye’nin en büyük fuar kompleksine kavuşmasına az bir zaman kalan İzmir, fuarcılık heyecanını Ege’ye taşıdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayındaki Olivtech ve Ekoloji İzmir fuarları için şimdiden kolları sıvadı.

İzmir Fuarı kabuk değiştiriyor!

Tarihi 1936 yılına kadar uzanan İzmir Fuarı kabuk değiştiriyor. Kent merkezindeki fuar alam 500 milyon TL yatırımla şehir dışına çıkarılıyor.

EMITT'e İzmir damgası!

Ege'nin incisi İzmir, bu yıl 19'uncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) Vali Mustafa Toprak başkanlığındaki 60 kişilik heyetle çıkarma yaptı. İ

İzmir Fuar Vali Toprak Haberi

İzmir Fuar Vali Toprak

Geçtiğimiz haftalarda İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu üyelerine Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nı tanıtan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin vizyon projesinde bu kez siyasileri ağırladı. Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsle, milletvekilleriyle birlikte Fuar Alam'na gelen Kocaoğlu, burada İzmir Valisi Mustafa Toprakla buluştu. Kocaoğlu, heyete inşaat çalışmalarını gezdirdi. 25 Mart'ta yapılacak Mermer Fuarına yetişmesi planlanan alanla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe de heyeti bilgilendirdi. 


PRESTİJLİ BİR YER 

Yeni Fuar Alanı'nı çok beğendiğini belirten İzmir Valisi Mustafa Toprak, "İnsan hakikaten dışarıdan gelip geçince bir şeyler hissediyor ama içeriye girince devasa büyüklüğünü de görmüş oluyoruz. Ben Aziz Kocaoğlu'nu ve çalışma ekibini tebrik ediyorum. İlimizin, özellikle fuarcılık konusunda da önemli leri var. Bu hedefe gidecek yolda da böylesi mükemmel, önemli alanların oluşması gerekiyor....