06 / 05 / 2024

izmir fuara katılıyor

izmir fuara katılıyor

İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, tanıtılacak.

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

İzmir'de 17 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika fırsatı! 

İzmir Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Dikili ilçesi, Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsa satılıyor. Peki İzmir Dikili'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atılıyor!

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları için temel atılıyor. Temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağlayacak.

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı yarın başlıyor!

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı Prof. Etem Saba Özmen önderliğinde yarın başlıyor. 14 bağımsız konferanstan oluşacak olan dizi konferans 7 hafta sürecek.

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

izmir fuara katılıyor Haberi

izmir fuara katılıyor


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.

İstanbul’da gerçekleşecek 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standında turizm sektörü İzmir tanıtımı yapılacak. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında İzmir’i temsil edecek heyette; İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA),...