27 / 04 / 2024

izmir fuarı alsancak ne zaman açılacak

izmir fuarı alsancak ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Altay Alsancak Stadı için geri sayım başladı!

Yeni Altay Alsancak Stadı’nın yapımı için geri sayım başlarken, Altaylı taraftarlar proje üzerindeki isteklerini Başkan Özgür Ekmekçioğlu’na iletti.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

MODEKO 2016, 27. İzmir Fuarı 24 Şubat'ta başlıyor!

Eski İzmir evleri ve tarihten kesitlerin canlandırılacağı aktivitelerin olacağı "Smyrna Sokağı"nın yeralacağı MODEKO'da stand açacak 300 firmanın ürünlerini görmek için 50 ülkeden sektör temsilcileri ve alıcılar Fuar İzmir'i ziyaret edecek.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Turkeybuild İzmir Fuarı 8 Kasım'a kadar açık!

21. Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, yeni fuar alanı Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Yapı Fuarı İzmir'de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor.

Özge Yapı Turkeybuild İzmir Fuarı'na katılacak!

Türk yapı sektörünün en büyük buluşmalarından "21. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir", 5- 8 Kasım tarihleri arası Fuar İzmir'de gerçekleşecek. Özge Yapı A.Ş, birikimlerini fuarda sergileyecek.

İzmir Fuarı'nın ses ve kamera sistemleri ihalesinde skandal!

Gaziemir'deki yeni fuar alanına ilişkin "anons, ses ve kamera sistemleri" ihalesinin, zaten bu işleri yapmaklayükümlü şirketin alt taşeronu niteliğindeki şirkete verildiği ortaya çıktı.

İZFAŞ'a İzmir Fuarı hakkında suç duyurusu!

Egeli Sabah'ın "İhale yasası hiçe sayıldı" ve "Egeria ihaleden önce işe başladı" başlıklarıyla manşetinden duyurduğu ihaleleri mercek altına alan Temiz İzmir Derneği, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir Fuarı yıkılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark'ın içindeki holler ve İsmet İnönü Sanat Merkezi'nin yıkımına başlıyor Yıkımdan sonra uygulanacak projenin son şekli henüz verilmezken, bölgenin kültür, sanat ve spor merkezi yapılması hedeflendi

izmir fuarı alsancak ne zaman açılacak Haberi

izmir fuarı alsancak ne zaman açılacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen  İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?


İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 26 Ağustos - 4 Eylül 2016 tarihleri arasında açık olacak.


İzmir Enternasyonal Fuarı; Mogambo Caz geceleri, tiyatro oyunları, çim konserleri, müzikaller, film gösterimleri, workshoplar ve sokak gösterileri ile dikkat çekecek.


Ana teması inovasyon olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016'da dünyanın ve Türkiye’nin en önemli markaları buluşacak. Fuar Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek


Ceren...