19 / 05 / 2024

izmir Girne Caddesi

izmir Girne Caddesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, görme engelliler için kaldırımlarda “hissedilebilir yüzey” çalışmalarına 4 kilometrelik Girne Caddesi’nden başladı. Büyükşehir, kent genelinde 20 kilometrelik uygulama daha yapacak.

İzmir Doğuş Caddesi genişletildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca'nın çevre yolu bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi'ndeki trafik sorununu çözdü.

İzmir Doğuş Caddesi'ndeki çalışmalar bayrama tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki ulaşımı rahatlatmak için Doğuş Caddesi’nde sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarıyla 4 şerit olan yolu yer yer 8 şeride çıkararak 31 Ağustos’ta kullanıma açacak. Doğuş Caddesi yeniden doğacak.

İzmir Doğuş Caddesi'nde çalışmalar ne durumda?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki ulaşımı rahatlatmak için Doğuş Caddesi’nde sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarıyla 4 şerit olan yolu yer yer 8 şeride çıkararak 31 Ağustos’ta kullanıma açacak. Doğuş Caddesi yeniden doğacak.

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Altıntop tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi' nde kuruldu.

İzmir Caddesi yeniden açılacak mı?

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, esnafın İzmir Caddesi'nin yeniden açılması talebine destek verdi. Peki İzmir Caddesi yeniden trafiğe açılacak mı?

Azrak Grup İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azrak Grup İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baki Azrak tarafından 300 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Aksor Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksor Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ensar Şağlıy tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım 'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi 'nde kuruldu.

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Akkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Girne Özel Park Tıp Merkezi hizmete açıldı!

20 yıldır Karşıyaka Girne'de hastalarına hizmet veren Park Poliklinik, Anadolu Caddesi'nde 5 bin metrekare kapalı alanda kurulu 13 katlı modern binasında 16 ayrı branşta hasta kabulüne başladı.

Kızılay İzmir Caddesi'nde yürümenin imkânı yok!

Kızılay İzmir Caddesi’nin, 12 yıldır yenilenmeyi bekmeyen kaldırımları, iki ay önceki fiber internet çalışması sonrası patikaya döndü. Vatandaş duruma tepkili: “Şehrin göbeği köy yolu gibi”

Karşıyaka'ya iki anaokulu yapılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak.

İzmir Karşıyaka Belediyesi iki yeni anaokulu kuracak!

Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak. Yeni Girne'de Deniz Baykal Kültür Merkezi'ne taşınan Haberleşme Müzesi'nin yerine kurulacak olan anaokulu, 3 sınıfla 40 öğrenciye hizmet verecek.

İzmir İnönü caddesi yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İnönü Caddesi'ndeki yol çalışmasını 8 aydır tamamlayamaması bu bölgede yaşayan Aliağalı vatandaşları isyan ettirdi.

izmir Girne Caddesi Haberi

izmir Girne Caddesi

Engellileri evlerinden çıkararak kent yaşamına katacak projelere ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha önce Kültürpark’ta deneme çalışmaları gerçekleştirilen görme engelliler için “hissedilebilir yüzey” uygulamasına Karşıyaka Girne Caddesi’nde başladı. Gidiş-geliş toplam 4 kilometrelik Girne Caddesi boyunca yapılan çalışmalar kapsamında, kaldırım üzerinde görme engelli vatandaşların bastonu ile hissedebileceği şekilde kabartılı bir şerit oluşturuluyor. Şerit üzerindeki noktalı kabartılar ‘dur-dikkat et’, boyuna çizgiler ise ‘sorun yok –yola devam edebilirsin’ anlamı taşıyor. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Haziran başında tamamlanacak çalışmanın ardından, kent genelinde belirli noktalarda karo ve parke olan kaldırımlarda görme engelliler için 20 kilometrelik daha hissedilebilir yüzey uygulaması gerçekleştirilecek. 


Ayrıca yine bu kapsamda, kent genelinde yüzey kaplaması beton olan kaldırımlarda da 50 kilometrelik çift kompenantlı (dayanıklılığı yüksek boya) boya uygulaması yapılacak. Bu çalışmaların toplam maliyeti 1...