10 / 05 / 2024

izmir Güzelbahçe Kültür Merkezi

izmir Güzelbahçe Kültür Merkezi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Güzelbahçe Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olarak yaşama geçirilen “Güzelbahçe Kültür Merkezi”nin inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Tesis, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İBB ve Kültür Bakanlığı arasında Yerebatan Sarnıcı anlaşmazlığı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 'Büyük depreme dayanmaz' denilen tarihi Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirme projelerinin, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nda bekletilerek bir karara bağlanmadığını ileri sürerken, Kültür Bakanlığı kararın alındığını belirtti. 

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

izmir Güzelbahçe Kültür Merkezi Haberi

izmir Güzelbahçe Kültür Merkezi


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Güzelbahçe Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olarak yaşama geçirilen “Güzelbahçe Kültür Merkezi”nin inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Çevre düzenlemesi ile merkeze bağlı sokaklarda asfalt çalışmaları yapılan tesis, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeler ile ortak hizmet projesi olarak kente kazındırdığı yatırımlardan bir tanesi daha vatandaşlara hizmet vermek için gün sayıyor. Güzelbahçe Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Güzelbahçe Kültür Merkezi, İzmir’e ve ilçeye geniş bir yelpazede hizmet vermek üzere hazırlanıyor. Merkezin 10.5 milyon lirayı aşkın maliyetinin yüzde 85’lik bölümünü Büyükşehir Belediyesi karşılıyor. 


Güzelbahçe sanata doyacak

Güzelbahçe'de yaz-kış kültürel ve sanatsal etkinliklerin rahatlıkla yapılabileceği yeni merkez, Yalı Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinin bulunduğu 3 bin 700 metrekarelik alanda inşa edildi. Zemin katta 6 adet...