05 / 05 / 2024

İzmir İdeal Ofis fiyat listesi

İzmir İdeal Ofis fiyat listesi

Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Proje 14 Temmuz Cuma basına tanıtılacak. İşte Yücesoy İdeal Ofis fiyatları..

Deal Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kassab ve Makbule Tetik ortaklığında kurulud.

Best Deal LL C Emlak Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Deal LL C Emlak Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dahklalah ve Masud Haider tarafından kuruldu.

Deal Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser A.M AL-Salahi tarafından kuruldu.

Deal İnşaat Danışmanlık Elektronik Yazılım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal İnşaat Danışmanlık Elektronik Yazılım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Tarıq Alı A Alqarnı ve Yaser A.M. Al-Salahı ortaklığında kuruldu.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İdeal Ofis Yücesoy İzmir fiyat listesi!

İdeal Ofis projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Projede ofis teslimleri 2018 yılının sonunda gerçekleşecek...

İdeal Ofis İzmir Projesi ofis fiyatları!

İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor. Proejdeki ofisler 2018 yılının sonunda teslim edilecek...

İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis İzmir projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. Peki İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

İzmir İdeal Ofis ne zaman teslim?

İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde toplam 102 ofise yer veriliyor. Proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla yükseliyor...

İzmir İdeal Ofis fiyat listesi Haberi

İzmir İdeal Ofis fiyat listesi

102 adet ofisten meydana gelen Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılıyor. 


14 Temmuz Cuma günü lanse edilecek olan İzmir İdeal Ofis projesinde ofislerin büyükleri 75 ile 112 metrekare arasında dizayn ediliyor. Projede her ofisin kendine ait balkonu bulunuyor. 


2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan Yücesoy İdeal Ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.


Zemin+7 kat şeklinde yükselen İzmir İdeal Ofis projesinde ofis sahiplerine 3 adet toplantı odası, vale hizmeti, her kata özel servis elemanları, dinlenme alanları, iç bahçe, lobi alanı ve resepsiyon gibi hizmetler de sağlanacak.


5 bin 100 metrekare alana sahip İzmir İdeal Ofis projesi  Ankara  Caddesi üzerinde Vakıf Bankası ve Gümüş Plaza'nın arasında inşa edilecek. 


Tel:  0 232 446 01 02 - 0232 325 0 444 

Web: