29 / 04 / 2024

izmir Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri

izmir Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri

Ideal Standard, İzmir'de eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Semineri’nde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

İdeal Ofis İzmir satış fiyat listesi!

İzmir'de 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek ideal Ofis projesinde teslimlerin 2018 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor. Proje Yücesoy Mühendislik imzası taşıyor...

İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis İzmir projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. Peki İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

İzmir İdeal Ofis ne zaman teslim?

İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde toplam 102 ofise yer veriliyor. Proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla yükseliyor...

Yücesoy İzmir İdeal Ofis fiyatları 2017!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis Yücesoy projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. İşte Yücesoy İzmir İdeal Ofis fiyatları 2017...

İzmir İdeal Ofis teslim bilgisi!

İdeal Ofis projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirildi. Zemin + 7 katlı olan proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla tanıtılıyor...

Yücesoy İdeal İzmir Ofis fiyat listesi!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis Yücesoy projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. İşte Yücesoy İdeal İzmir Ofis fiyat listesi..

İzmir İdeal Ofis teslim tarihi!

İzmir İdeal Ofis teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. İdeal Ofis İzmir projesinde fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Ideal Standard şimdi de Alanya’da!

Ideal Standard, kişiye özel banyolar için sunduğu yenilikçi tasarımlarını Alanya’daki yeni satış noktası NY Yılmazlar ile tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Ideal Standard, İzmir’de 5. satış noktasını açtı!

200 yıllık köklü geçmişe sahip, lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, İzmir’de açtığı 5. satış noktasıyla tasarım ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan ürün gamını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

izmir Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri Haberi

izmir Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri

 Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, bayi ve servislerine yönelik Eğitim Seminerini İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmir’de gerçekleştirildi.

20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen seminere Bayi yönetici ve çalışanları, yetkili servisler ve Ideal Standard çalışanları katıldı. Ideal Standard’ın dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı seminerde teknik ve satış konularında eğitimler de verildi. Toplantılarda katılımcıların, yeni teknoloji ve ürünlerle ilgili görüşleri alınarak genel değerlendirmeler yapıldı, öneriler dinlendi.

Toplantıda konuşma yapan Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca; "Ideal Standard'ın 200 yıllık geçmişinden gelen güven ile Ideal Standard Türkiye olarak büyümeye, Türkiye'de yeni satış noktaları açmaya, ailemize yeni üyeler almaya devam ediyoruz. Şu an 69 satış noktamız bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı 100'lere çıkarmak. İstanbul ve Ankara’da düzenlenen eğitim seminerlerini diğer...