29 / 04 / 2024

İzmir İl Jandarma Komutanlığı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı

Açılışı için son hazırlıkların yapıldığı 750 kişi kapasiteli otel konforundaki merkezde Suriyelilerin de barındırılacağı öğrenildi.

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm 60 yılın en önemli konusu!

CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Şehir Plancı Okan Karlıdağ, Bornova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Karlıdağ, '' Kentsel dönüşüm önümüzdeki 60 yılın en önemli konusu olacaktır'' diye konuştu.

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

İzmir Buca'da 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İl, Buca ilçesinde yer alan Tınaztepe Mahallesi'nde taşınmaz satışa sunuluyor. Taşınmaz Tınaztepe'de Begos adı altındaki 3 adet sanayi bölgesi sitesinin bulunduğu alandadır. Taşınmazın satış bedeli ise 7 milyon TL.

Büyük İzmir Körfez projesi başlıyor!

İZMİR Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi'nin yapımına olanak sağlayacak, üç yıldır onay bekleyen ÇED raporu Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü'nde askıya çıktı. Rapor 10 gün askıda kalacak, görüş ve itirazlar alınacak.

İzmir Bulut Orman Evleri'nde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

Tanyer İnşaat imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede toplam 120 adet daire bulunuyor. İzmir Bulut Orman Evleri'nde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

İzmir Aslı Garden Evleri'nde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor!

HSC Kale Yapı tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i, Bergama İlçe'sinde yükseliyor. Projede 124 adey konut bulunuyor. İzmir Aslı Garden Evleri'nde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor.

İzmir Sevilla Kekliktepe Villaları'nda fiyatlar 990 bin Euro'dan başlıyor!

Sevkon Gayrimenkul imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Urla İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 32 adet bağımsız birimden oluşuyor. İzmir Sevilla Kekliktepe Villaları'nda fiyatlar 990 bin Euro'dan başlıyor.

İzmir Şehrin Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor!

Özemeksan İnşaat imzasına inşa edilen proje İzmir İl'i Bornova'da yükseliyor. Projede 102 adet daire yer alıyor. İzmir Şehrin Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL 'den başlıyor.

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda!

Kar İnşaat imzasıyla inşa edilen projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Proje İzmir İl'i Alsacak 1. Kordon'da yükseliyor. İzmir The Kar Ofisleri'nde teslimler 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Çiçek İnşaat imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Bayraklı İlçesinde inşa ediliyor. Proje toplam 164 adet ofisten oluşuyor. İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Haberi

İzmir İl Jandarma Komutanlığı

Türkiye'ye yasadışı yollardan giren yüzlerce kaçağın, Avrupa ülkelerine gitmek için geldikleri İzmir'de, Avrupa Birliği'nin de desteğiyle bir çalışma başlatıldı. Yaklaşık iki yıl önce, Harmandalı Mahallesi'nde, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün projelendirdiği, Mülteci Kabul ve Barınma Merkezi'nin inşaatına başlandı. Yapılan çalışmalarla bina inşaatı tamamlandı. 60 dönümlük alanda kurulan, 750 kişi kapasiteli merkezde kalanların, belli zamanlarda dışarıya çıkma haklarının da bulunacağı öğrenildi. Ayrıca merkezde, televizyon izleme odalarının, internet salonunun, berber salonunun, terzi, çocuk oyun alanları, spor salonu, yemekhane, sağlık merkezi, çamaşırhane gibi bölümlerin de bulunacağı ifade edildi. Mültecilerin eğitimi için de, çeşitli branşlarda, sınıflar ve atölyelerin kurulacağı, özel bakıma muhtaç olan mülteciler için de, yine bakım odaları hazırlanacağı vurgulandı. 


AMACINA UYGUN 

İzmir'deki merkezin yapımının Valilik, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Çiğli Belediyesi'nden yetkililerin...